Μάρθα Καραγιάννη: Έγινε 81 χρονών και γιόρτασε τα γενέθλιά της! [pics]
Έσβησε τα 81 της κεράκια
LIFESTYLE

Μάρθα Καραγιάννη: Έγινε 81 χρονών και γιόρτασε τα γενέθλιά της! [pics]

Μάρθα Καραγιάννη: H αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου γιόρτασε χθες στα γενέθλια της.

Μάρθα Καραγιάννη: Με λίγους και καλούς φίλους και λίγο πριν το lockdown, η ηθοποιός έσβησε τα 81 της κεράκια

Η πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα ότι βρίσκεται σε κακή κατάσταση στο σπίτι της, είναι απόλυτα καλά στην υγεία της πράγμα που φαίνεται και στις φωτογραφίες που έβγαλε.

Όλα ξεκίνησαν από ραδιοφωνικό παραγωγό ο οποίος υποστήριξε ότι η σπουδαία ηθοποιός βρίσκεται συνέχεια στο κρεβάτι, δεν γνωρίζει κανέναν, θέλει να κοιμάται συνέχεια και την ξυπνάνε για να την ταΐσουν!

«Τι να απαντήσω τώρα στις βλακείες» είπε η ίδια η Μάρθα Καραγιάννη ενώ τον λόγο πήρε η συγκάτοικός της, η Ντόρα Δούμα η οποία είπε για την υγεία της: «Η Μάρθα είναι μια χαρά. Εν μέσω κορονοϊού δεν μπορούμε να βγαίνουμε έξω στο δρόμο, για να βλέπουν ότι η Μάρθα είναι καλά. Εγώ ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι, όταν έχουν μια πληροφορία το διασταυρώνουν».

Χθες το βράδυ, παρουσία μόνο πολύ στενών της φίλων έσβησε τα κεράκια της τούρτας της, δείχνοντας χαρούμενη. Μάλιστα, η Ντόρα Δούμα ανέβασε φωτογραφίες από αυτό το μικρό happening που γέμισε με χαρά την Μάρθα Καραγιάννη η οποία χαμογελούσε συνεχώς.

Read more