Μάρκος Σεφερλής: Ετοιμάζω νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1 [vid]
Ένα αδιαμφισβήτητο ταλέντο, ένας παρεξηγημένος κωμικός
LIFESTYLE

Μάρκος Σεφερλής: Ετοιμάζω νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1 [vid]

Μάρκος Σεφερλής: Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν ο κωμικός ηθοποιός

Μάρκος Σεφερλής: Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά στο «Ενώπιος Ενωπίω», το βράδυ της Δευτέρας.

Ο αγαπημένος κωμικός μεταξύ άλλων έκανε και μια αποκάλυψη, καθώς είπε πως από τη νέα σεζόν θα επιστρέψει στην τηλεόραση με ένα νέο εγχείρημα, ένα πρότζεκτ που όπως τόνισε δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα.

«Συζητήσαμε με την διεύθυνση προγράμματος του ΑΝΤ1, το ανακοινώνω πρώτη φορά, από τη νέα σεζόν θα ξεκινήσω μία εκπομπή στον ΑΝΤ1. Είναι ένα καινούργιο project που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Πολύ πρωτότυπο».

«Μου στέλνει πολλά μηνύματα ο κόσμος και τώρα με τις παραστάσεις που δείχνει ο ΑΝΤ1 κάθε Κυριακή και κάνουν και τα νούμερα που κάνουν δόξα τω Θεώ, Θα αρέσει στον κόσμο, δεν θα είναι show, είναι καινούργια συνταγή, δεν έχει ξαναγίνει και είναι κάτι που αρέσει στον κόσμο από όλα αυτά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Θα αρέσει στον κόσμο και πιστεύω θα αγαπηθεί πάρα πολύ», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Επίσης ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε και το όνομα της παράστασης που θα ανέβει -καλώς εχόντων των πραγμάτων- φέτος το καλοκαίρι στο Δελφινάριο, η οποία θα φέρει τον σαρκαστικό και συνάμα αισιόδοξο τίτλο “Ευτυχισμένο το 2020”.

Read more