Μάριος Αθανασίου: Θα καταθέσω υπέρ της Αγγελικής Λάμπρη – Γνώριζα για τον Κώστα Σπυρόπουλο [vid]
«Δεν ξέρω γιατί δεν είπα τίποτα»
LIFESTYLE

Μάριος Αθανασίου: Θα καταθέσω υπέρ της Αγγελικής Λάμπρη – Γνώριζα για τον Κώστα Σπυρόπουλο [vid]

Μάριος Αθανασίου: Ο ηθοποιός δήλωσε ότι θα καταθέσει υπέρ της συναδέλφου σχετικά με τις πρόσφατες καταγγελίες.

Μάριος Αθανασίου: Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» για το θέμα των ημερών.

Ο Μάριος Αθανασίου πήρε θέση για τις καταγγελίες κατά του Κώστα Σπυρόπουλου αλλά και του Γιώργου Κιμούλη, ένα θέμα που συντάραξε την ελληνική κοινωνία.

«Θα έρθουν κι άλλα στην επιφάνεια που θα είναι πιο δύσκολα και συνταρακτικά. Μην αρχίσουμε να παθαίνουμε μόδα και τώρα κάτι μας εντυπωσιάζει και μετά σταματάμε. Αν δε συμβεί θα είναι μια μεγάλη ήττα για τον χώρο μας, και για την κοινωνία μας», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος ήταν καλεσμένος το πρωί της Κυριακής, στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», στην τηλεόραση του Open.

«Με την ευκαιρία αυτή, για την περίπτωση της Αγγελικής Λάμπρη θα είμαι μάρτυρας προφανώς γιατί ήμουν πάρα πολύ κοντά στο περιστατικό. Ήταν η χρονιά που δούλεψα με τον Κώστα (Σπυρόπουλο). Το έμαθα εκείνη την περίοδο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα και περίεργα τα πράγματα. Ήμασταν νέοι, 20 κάτι… Η πρώτη μου δουλειά ήταν. Δεν ξέρεις τι να κάνεις. Είσαι τόσος», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Η μεγαλύτερη ήττα είναι ότι δεν έκανα τίποτα που να ήταν ακραίο τότε, ήθελα να κάνω κάτι ακραίο, δεν καταλάβαινα για ποιον λόγο δεν το έκανα. Αργότερα μάθαινα κι άλλα περιστατικά και από άλλους ανθρώπους που ελπίζω να μάθουν όλοι αργότερα».

Read more