Μάριος Αθανασίου: «Παραιτηθείτε» – Τι ζητά από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη
Ζητά ευθιξία και την παραίτηση της υπουργού
LIFESTYLE

Μάριος Αθανασίου: «Παραιτηθείτε» – Τι ζητά από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

Μάριος Αθανασίου: O ηθοποιός ζήτησε την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη.

Μάριος Αθανασίου: Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξεσπά ο ηθοποιός για όλα όσα έρχονται στο φως τα τελευταία 24ωρα στον χώρο του πολιτισμού.

«Δείχνετε ότι δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει, σε ποιο χώρο βρίσκεστε και τι ρόλο παίζει αυτήν τη στιγμή για την κοινωνία» τονίζει, ανάμεσα σε άλλα, ο Μάριος Αθανασίου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός δεν δίστασε δε, να ζητήσει ευθέως και δημόσια την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη.

Η ανάρτηση του ηθοποιού

«Κ. Μενδώνη επειδή οι άνθρωποι που εργάζονται στον Πολιτισμό – τομέα που τυγχάνει να έχετε την ευθύνη- έχουν παιδεία, έναν εσωτερικό τρόπο αντίδρασης και μια εκπαιδευμένη ανοχή, δεν αντέδρασαν που δεν βγάλατε κανένα σχέδιο στήριξης, ούτε όταν είπατε ότι εξαντλήθηκε η υπομονή σας (!), ούτε όταν είπατε ότι δεν μπορούν να πάρουν βοήθεια γιατί βγάζουν μαύρα χρήματα, ούτε όταν ανοίξατε χωρίς σχέδιο το καλοκαίρι, ούτε όταν “μαύρισαν λίγο ” οι Μυκήνες, ούτε όταν τσιμεντώθηκε η Ακρόπολη».

«Μετά την αναφορά σας όμως στο “τοξικό κλίμα ” και τις “αντοχές του ανθρώπου ” (μιλώντας για τον Διευθυντή του Εθνικού θεάτρου, επιλογή του πρωθυπουργού) δείχνετε ότι δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει, σε ποιο χώρο βρίσκεστε και τι ρόλο παίζει αυτήν τη στιγμή για την κοινωνία» πρόσθεσε ο καλλιτέχνης.

«Σαν ύστατη πράξη αξιοπρέπειας ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ».

Read more