Μαρίνα Τσιντικίδου: Η απώλεια των δέκα κιλών και τα αρνητικά σχόλια για το βάρος της [vid]
Φροντίζει πλέον, πολύ τη διατροφή της
LIFESTYLE

Μαρίνα Τσιντικίδου: Η απώλεια των δέκα κιλών και τα αρνητικά σχόλια για το βάρος της [vid]

Μαρίνα Τσιντικίδου: Η πρώην σταρ Ελλάς και επιτυχημένο μοντέλο έπεσε θύμα αρνητικών σχολίων αλλά και σχολίων λύπησης για το βάρος της.

Μαρίνα Τσιντικίδου: Με θάρρος, γοητεία και λάμψη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Pop Up, το μεσημέρι της Δευτέρας (16-11).

Η Μαρίνα Τσιντικίδου μίλησε για την περίοδο της πρώτης καραντίνας και τις δυσκολίες που βίωσε. Το πρώην μοντέλο έχασε 10 κιλά και προσπαθεί να τα ξαναπάρει, ακολουθώντας μια προσεγμένη διατροφή.

Η πρώην Σταρ Ελλάς και Μις Ευρώπη αποκάλυψε πως έχασε περίπου 10 κιλά, τα οποία δεν ήθελε να χάσει και πως σε αυτή τη φάση είναι σε θρεπτική διατροφή ώστε να τα ξαναπάρει.

«Έχασα δέκα κιλά. Ήταν κιλά που δεν ήθελα να τα χάσω. Είναι κάτι που συμβαίνει γενικά στη ζωή μας, είτε παίρνουμε κιλά απότομα είτε τα χάνουμε απότομα, λίγο από την κούραση, λίγο όταν αλλάζουμε ρουτίνα».

«Καμιά φορά μπορεί να νιώθουμε συναισθηματικά πιεσμένοι. Το lockdown δεν ήρθε σε καλή στιγμή για εμένα. Τα σχόλια είναι το ίδιο αγενή είτε πρόκειται για κάποιον που πήρε κιλά είτε για κάποιον που έχασε. Είναι και το ύφος που το λέει κάποιος… Όταν βλέπεις το ίχνος οίκτου, δυσκολεύεσαι να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου και να μείνεις κυρία, επειδή σε ξέρουν γύρω σου. Είμαι σε διατροφή θρεπτική και κάνω και γυμναστική, χωρίς αερόβιο», είπε μεταξύ άλλων.

Με αισιοδοξία και δύναμη θα μπορέσει να επανέλθει στο σημείο που πραγματικά θέλει για τον εαυτό της, χωρίς να βρίσκεται σε κίνδυνο η υγεία της.

Read more