Μαριάννα Παινέση: Έγκυος στο πρώτο της παιδί το μοντέλο του GNTM 1 [vid]
Συνεχίζει στον χώρο της μόδας
LIFESTYLE

Μαριάννα Παινέση: Έγκυος στο πρώτο της παιδί το μοντέλο του GNTM 1 [vid]

Μαριάννα Παινέση: Η όμορφη Μαριάννα αποκάλυψε στο «Pop Up» ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Μαριάννα Παινέση: Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Pop Up»και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε για το GNTM και το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.

Τη Μαριάννα τη γνωρίσαμε στον διαγωνισμό μόδας GNTM 1 όπου τα πήγε αρκετά καλά, ήταν μια από τις τρεις φιναλίστ. Μιλώντας στην εκπομπή το μοντέλο αποκάλυψε πως διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, τώρα δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά το περιμένουμε με το καλό», αρκέστηκε να πει η Μαριάννα Παινέση που δεν θέλησε να αναφέρει περισσότερα.

Για τη συμμετοχή της στο GNTM, η Μαριάννα Παινέση είπε: «Το GNTM με βοήθησε πάρα πολύ, ασχολούμαι αποκλειστικά με αυτό, κάνω καμπάνιες, διαφημιστικά, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Νομίζω δεν έχει σημασία τι θέση θα πάρεις στον διαγωνισμό, το θέμα είναι πώς θα το εξελίξεις μετά. Μιλάω με τα κορίτσια, έχουμε κρατήσει επαφές, αλλά δεν βρισκόμαστε πολύ συχνά γιατί είναι δύσκολο. Κρατάμε επικοινωνία, λέμε τα νέα μας».

Όταν ρωτήθηκε αν θα συνεχίσει να εργάζεται κανονικά το επόμενο διάστημα, εκείνη απάντησε: «Στην καραντίνα θα κάνω κάποια πράγματα. Όχι καθημερινά, γιατί δεν θέλω να κουράζομαι. Αλλά έχω κανονίσει κάποια πράγματα».

Read more