Μαριαγάπη Ξυπολιά: Έκοψε τα μαλλιά της και δεν φαντάζεστε με ποια μοιάζει [pics]
Μια αλλαγή που της πάει πολύ!
LIFESTYLE

Μαριαγάπη Ξυπολιά: Έκοψε τα μαλλιά της και δεν φαντάζεστε με ποια μοιάζει [pics]

Μαριαγάπη Ξυπολιά: Το όμορφο μοντέλο του GNTM έκανε μια αρκετά μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.

Μαριαγάπη Ξυπολιά: Μπορεί μέσα στο GNTM να μην είχε την ευκαιρία για το μεγάλο make over αλλά αποφάσισε να κάνει την αλλαγή μετά.

Στο ριάλιτι μόδας η Μαριάγαπη έφτασε πολύ κοντά στον τελικό παρ’ όλο που δεν πήγε στην τελική τετράδα. Το show της προσέφερε όμως πολλά, όχι μόνο στον επαγγελματικό τομέα, με περισσότερες γνώσεις και ευκαιρίες αλλά και στην προσωπική της ζωής, αφού γνωρίστηκε με τον Αιμιλιάνο, με τον οποίο είναι πολύ ευτυχισμένη. Μάλιστα ανέβασαν μαζί μια πανέμορφη φωτογραφία την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Στον «έξω κόσμο» η Μαριαγάπη τα πάει πολύ καλά και μάλιστα θέλησε να κάνει μια αρκετά μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Μέσα στο παιχνίδι οι κριτές επέλεξαν για το μοντέλο ένα πιο φρέσκο κούρεμα, της έκοψαν αφέλειες, αλλά από το μήκος της δεν πείραξαν ούτε τρίχα.

Δυο σχεδόν μήνες όμως μετά το τέλος του ριάλιτι, η Μαριαγάπη αποφάσισε να κάνει την μεγάλη αλλαγή. Έκοψε τα μαλλιά της ένα υπέροχο και σικ καρέ, διατηρώντας ωστόσο στις αφέλειες της.

Και όπως θα δείτε, αλλά και όπως λένε και οι followers της που της έκαναν πολλά like, μοιάζει με την Τόκιο του La Casa de Papel, κατά κόσμο Ursula Corbero!

Read more