Μαρία Σολωμού: Πως νιώθει που ο γιος της από τα 13 του μένει με τον πατέρα του [vid]
Μιλάει για όλα με ειλικρίνεια και πολύ ενθουσιασμό
LIFESTYLE

Μαρία Σολωμού: Πως νιώθει που ο γιος της από τα 13 του μένει με τον πατέρα του [vid]

Μαρία Σολωμού: Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή της Τετάρτης.

Μαρία Σολωμού: Η ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2Night Show για όλα, τον γιο της, την εκπομπή Roomies που παρουσιάζει, την συνεργάτιδα της, Κατερίνα Ζαρίφη που πρόσφατα διαγνώσθηκε θετική στον κορονοϊό, αλλά και τον έρωτα και τις σχέσεις.

Η συζήτηση πήγε αρχικά στον γιο της Αλέξανδρο, που έχει αποκτήσει με τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου, «Ο Αλέξανδρος είναι 15. Ευτυχώς η εφηβεία του δε θυμίζει τη δική μου. Η καραντίνα είναι η καλύτερη του. Δεν βγαίνει από το σπίτι Ευτυχώς δε μου θυμίζει εμένα. Εγώ ήμουν άγριο νιάτο. Μπορούσα να σπάσω και παράθυρο για να βγω έξω. Δεν έχει ακόμα ξελυσσάξει, περιμένω ακόμα. Ο Αλέξανδρος είναι σπιτόγατος.

Από πέρσι, από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του» εξήγησε η Μαρία Σολωμού.

Στη συνέχεια «ανάλυσαν» το θέμα των σχέσεων της,

«Τα τελευταία 17 χρόνια ήμουν συνεχώς σε σχέση. Είναι τυχαίο. Το όνειρό μου είναι να είμαι μόνη. Μενταλιτέ single. Είχα πάντα είχα σοβαρό “σύνδρομο ανεξαρτησίας”. Είναι τυχαίο. Μου έχει συμβεί κανά δυο φορές να έχω ομολογήσει σε σύντροφό μου ότι έχω ερωτευτεί κάποιον άλλον. Έχω τιμωρηθεί γι’ αυτό γιατί δεν έπρεπε να το κάνω. Αυτά γυρνάνε με έναν τρόπο».

Και συμπλήρωσε η Μαρία Σολωμού: «Θέλω να επαναπροσδιορίσω στο μυαλό μου τι πάει να πει σχέση για μένα. Πραγματικά το τερμάτισα. Θα ήθελα κάτι που να είναι στη φόρμα τη δική μου. Θα αλλάξω το μοτίβο των σχέσεων».

«Με την εμπειρία που έχω μέχρι τώρα λέω “όχι με έναν άνθρωπο, ποτέ!”. Δεν μπορώ να φανταστώ το “για πάντα”. Αυτή τη στιγμή δεν την έχω αυτή τη λογική. Είμαστε άνθρωποι και αλλάζουμε. Εγώ όταν σκέφτομαι παλιές μου σχέσεις και τις βλέπω μετά από χρόνια λέω “πώς γίνεται να ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο και να έφαγα χρόνια;”» είπε.

Τέλος, η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή «Roomies» στο Μega και την αντίδρασή τους όταν έμαθαν ότι η Κατερίνα Ζαρίφη είναι θετική στον κορωνοϊό «Πάθαμε πανικό, εσωτερικό πανικό. Και εγώ και η Ντορέττα νομίζαμε ότι έχουμε κορονοϊό. Και τότε είχα πολλά ραντεβού. Ευτυχώς φορούσα μάσκα. Ανησύχησα για την Κατερίνα γιατί δεν ήξερα πως θα αντιδράσει ο οργανισμός της».

Read more