Μαρία Μπακοδήμου: Δεν θέλω να ξαναπαντρευτώ – Δεν θα έλεγα ότι είμαι «γαμοεπιτυχημένη» [vid]
Οι σχέσεις δεν είναι το δυνατό της σημείο
LIFESTYLE

Μαρία Μπακοδήμου: Δεν θέλω να ξαναπαντρευτώ – Δεν θα έλεγα ότι είμαι «γαμοεπιτυχημένη» [vid]

Μαρία Μπακοδήμου: Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο "The 2night show", το βράδυ της Τετάρτης όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την άποψή της σχετικά με το γάμο.

Μαρία Μπακοδήμου: Μαρία και Γρήγορης μίλησαν για τις σχέσεις, το φλερτ και τους γάμους. Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν τη φλερτάρουν οι άνδρες σε μπαρ, η παρουσιάστρια απάντησε:

«Σε μπαρ νομίζω έχουν πάρα πολλά χρόνια να με φλερτάρουν, συνήθως με φλερτάρουν μέσα από τις παρέες ή από το Instagram.. Αλλά εκεί, ξέρεις! Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά».

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή η Μαρία Μπακοδήμου δήλωσε ότι τη δεδομένη στιγμή είναι χαρούμενη και ότι “συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο στη ζωή της”, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν αυτό οφείλεται σε μια νέα σχέση. «Συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο στη ζωή μου αυτή τη στιγμή, χωρίς αυτό να συνδέεται απαραίτητα με κάποιον άλλο άνθρωπο», τόνισε η ίδια.

Στη συνέχεια, η αγαπημένη κριτής του J2US μίλησε για την εμπειρία της με τη δέσμευση, δηλώνοντας πως δεν είναι άτομο που της “πάνε” οι σχέσεις..

«Όταν με ρωτάνε για τις σχέσεις, νιώθω πάρα πολύ αμήχανα, γιατί είναι το αδύναμό μου σημείο… Συνήθως δεν τα πάω καλά. Η μεγαλύτερή μου σχέση κράτησε τέσσερα χρόνια. Συνήθως, είναι ωραία στα πρώτα δύο χρόνια και μετά μου παίρνει άλλα δύο χρόνια να δω τι γίνεται και πού πηγαίνει όλο αυτό. Δεν μπορώ τη δέσμευση σαν άνθρωπος».

Τέλος, όσον αφορά την ιδέα του γάμου δήλωσε ότι δε θα σκεφτόταν να ξαναπαντρευτεί, τονίζοντας ότι «δεν την ενδιαφέρει πλέον ο γάμος».

«Δε με νοιάζει ο γάμος. Δε θα ξαναπαντρευτώ. Δεν είναι ότι είμαι ‘γαμοφοβική’, αλλά δεν είμαι και ‘γαμοπετυχημένη’ .Ο γάμος είναι μια δύσκολη διαδικασία, μια διαδικασία δύσκολη να τη διαχειριστείς σωστά».

Read more