Μαρία Μενούνος: Θα αποκτήσει δίδυμα μέσω παρένθετης μητέρας και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της [vid]
Είναι πολύ ευτυχισμένη
LIFESTYLE

Μαρία Μενούνος: Θα αποκτήσει δίδυμα μέσω παρένθετης μητέρας και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της [vid]

Μαρία Μενούνος: Την είδηση αποκάλυψε η ίδια on air.

Μαρία Μενούνος: Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά αλλά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, δεν της το επέτρεπαν.

Το 2017 είχε υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από το κεφάλι και επειδή οι συμβουλές των γιατρών δεν ήταν υπέρ της απόκτησης παιδιών, άρχισε να σκέφτεται την περίπτωση της   παρένθετης μητέρας.

Η ιδέα προχώρησε και πριν λίγες ημέρες η Μαρία Μενούνος αποφάσισε να μοιραστεί το χαρμόσυνο γεγονός με τους τηλεθεατές της, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Better Together». Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι η ίδια και ο σύζυγός της, Keven Undergaro, πρόκειται να γίνουν γονείς και μάλιστα, ότι περιμένουν τα μωρά τους από στιγμή σε στιγμή.

Δεν απέκλεισε μάλιστα, το ενδεχόμενο να μετακομίσουν στο Nashville που προσφέρεται, κατά τη γνώμη της για μια πιο σωστή ανατροφή παιδιών. «Είναι υπέροχο, θα κάνουμε οικογένεια. Ουρλιάζουμε από χαρά. Θέλουμε να τα μεγαλώσουμε κάπου όπου θα υπάρχουν κι άλλα παιδιά στη γειτονιά για να παίζουν, χωρίς να νιώθουμε φόβο. Το Los Angeles απλά δεν το έχει αυτό. Σ’ αυτή τη φάση με παιδιά στη ζωή μας, θέλω κάτι διαφορετικό. Νομίζω ότι το Nashville είναι μια καλή επιλογή», δήλωσε on air η Μαρία Μενούνος.

Παλαιότερα, συγκεκριμένα το 2018, η Μαρία Μενούνος είχε μοιραστεί τη σκέψη της να απευθυνθεί σε παρένθετη μητέρα για να αποκτήσει παιδιά. «Σήμερα ο Kevin έστειλε τελικά τα χαρτιά μας στην εταιρεία με παρένθετες μητέρες. Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε γύρω μας μικρές Μαρίες και Kevin» είχε δηλώσει. Από την άλλη ο σύζυγός της είχε τονίσει ότι παρ’ όλο που θα ήθελε πολύ ένα παιδί, δεν θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την υγεία της συζύγου του.

Η επιλογή παρένθετης μητέρας έφερε τη λύση, ώστε το ζευγάρι να κρατήσει στην αγκαλιά του, αυτό που τόσα χρόνια επιθυμούσε.

Read more