Μαρία Κίτσου: Ποδαρικό στο «Πρωινό» εμφανώς ανανεωμένη και με αποκαλύψεις για τις «Άγριες Μέλισσες» [vid]
Ποιο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή της Λενιώς
LIFESTYLE

Μαρία Κίτσου: Ποδαρικό στο «Πρωινό» εμφανώς ανανεωμένη και με αποκαλύψεις για τις «Άγριες Μέλισσες» [vid]

Μαρία Κίτσου: Η ηθοποιός μίλησε για όλα στην πρεμιέρα της εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά.

Μαρία Κίτσου: Στη διάρκεια του καλοκαιριού είδαμε την ηθοποιό να απολαμβάνει τις διακοπές της και να γεμίζει τις μπαταρίες της για τον χειμώνα.

Πολύ όμορφη, ανανεωμένη και με καλή διάθεση μίλησε για την αλλαγή στην εμφάνισή της αλλά και για τη μεγάλη έκπληξη της προηγούμενης χρονιάς, τις Άγριες Μέλισσες.

«Είναι ένας τρόπος ζωής που σε κάνει πιο υγιή. Βρήκα λίγο χρόνο και πρόσεξα τη διατροφή μου, έκανα γυμναστική. Είχα αρχίσει μια ορμονοθεραπεία και είχα πάρει κάποια κιλά και τώρα φτάνω στα κανονικά μου. Όλο αυτό το look ταίριαζε πολύ στη Λενιώ που είναι χωριάτισσα, δυναμική αλλά δεν ικανοποιούσε εμένα.

Τα έχασα πολύ γρήγορα τα κιλά, γιατί έχω και πολύ καλό μεταβολισμό. Μιλάμε για 12-14 κιλά», αποκάλυψε η Μαρία Κίτσου.

Η Μαρία Κίτσου όμως έδωσε και spoiler για τις Άγριες Μέλισσες. Στη σειρά που κάνει πρεμιέρα για τη δεύτερη χρονιά στις 14 Σεπτεμβρίου θα μπουν αρκετά νέα πρόσωπα. Όπως ανέφερε, «Θα μπουν πολλά νέα πρόσωπα στο Διαφάνι! Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα μπει στη ζωή της Λενιώς και ο Αργύρης Πανταζάρας στη ζωή της Δρόσως»!

Και πρόσθεσε η Μαρία Κίτσου: «Ο Μπισμπίκης είναι ο διευθυντής των φυλακών, θα υπάρξει μία ιδιαίτερη και ιδιάζουσα σχέση μεταξύ μας… Οι ανατροπές θα είναι καταιγιστικές. Όλοι θα καταθέσουν και η Θεοδοσία, αλλά… »!

Read more