Μαρία Κίτσου: Με ολόσωμο μαγιό και συντροφιά τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο έκανε διακοπές στη Μύκονο [pics]
Στιγμές χαλάρωσης
LIFESTYLE

Μαρία Κίτσου: Με ολόσωμο μαγιό και συντροφιά τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο έκανε διακοπές στη Μύκονο [pics]

Μαρία Κίτσου: Εμφανώς αδυνατισμένη και ξεκούραστη η Ελένη από τις Άγριες Μέλισσες απολαμβάνει τις διακοπές της.

Μαρία Κίτσου: Μερικές ημέρες ξεκούρασης στο διάλειμμα των γυρισμάτων της σειράς πέρασε η ηθοποιός στη Μύκονο.

Παρέα της ο τηλεοπτικός Λάμπρος, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, με τον οποίο είναι δύο πολύ καλοί φίλοι. Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε σε γνωστό ξενοδοχείο να απολαμβάνουν τον καφέ τους και το μπάνιο τους στην πισίνα.

Η Μαρία Κίτσου έχει τους τελευταίους μήνες επιστρέψει στο αρχικό της βάρος μετά από από μια περιπέτεια με την υγεία της που την έκανε να πάρει κιλά και απολαμβάνει το αδυνατισμένο της κορμί. Φόρεσε ένα ολόσωμο στράπλες μαγιό με λευκή και μπλε ρίγα, ενώ είχε μαζεμένα τα μαλλιά της σε έναν απλό κότσο.

Ο αγαπημένος της φίλος «Λάμπρος» φορούσε σορτσάκι, μπλούζα και καπέλο ενώ στη συνέχεια φόρεσε ένα λουλουδάτο πουκάμισο από πάνω.

Φαίνεται όμως ότι η Μαρία Κίτσου έχει τη δική της άποψη για την ομορφιά της… «Ωραία εγώ; Με ασυνήθιστη ομορφιά; Εποχής; Μ΄αρέσει να τα ακούω, αλλά δεν ξέρω αν τα πιστεύω. Θα ήθελα όμως να κάνω και κάτι πάρα πολύ σύγχρονο, ένα αλάνι. Γιατί είμαι και στην ζωή μου έτσι. Αθυρόστομη, κι ας δείχνω ρομαντική -αλλά με λάθος τρόπο», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν στις 14 Σεπτεμβρίου για τη δεύτερη, πολυαναμενόμενη σεζόν, όπου οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες για την οικογένεια Σταμίρη.

Read more