Μαρία Κίτσου: Είμαι πολύ τσαμπουκάς αν χρειαστεί – Έχω παίξει και ξύλο [vid]
Πτυχές της ζωής της αποκάλυψε η ηθοποιός
LIFESTYLE

Μαρία Κίτσου: Είμαι πολύ τσαμπουκάς αν χρειαστεί – Έχω παίξει και ξύλο [vid]

Μαρία Κίτσου: Καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Μαρία Κίτσου.

Μαρία Κίτσου: Η Μαρία Κίτσου μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» αποκάλυψε πως είναι τσαμπουκάς και μάλιστα δεν έχει διστάσει να παίξει και ξύλο.

«Έχω κοινά με την “Ελένη” από τις “Άγριες Μέλισσες”. Έχω βαθιά ανεπτυγμένο το αρσενικό στοιχείο μέσα μου. Είμαι πολύ τσαμπουκάς. Και ως οδηγός και ως συνοδηγός το ίδιο. Τελευταία φορά που έπαιξα ξύλο με κάποιον ήταν πριν 10 χρόνια. Είχα μια γουρούνα και είχα παρκάρει κάπου που δεν άρεσε στον ιδιοκτήτη και παίξαμε ξύλο και νίκησα. Το λεξιλόγιο μου είναι πλουσιότατο”, αποκάλυψε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Η πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες όμως μίλησε και για την απόφασή της να βγει και να μιλήσει δημόσια για την κατάθλιψη που πέρασε. «Το αποφάσισα σαν να έχω μια ευθύνη γι’ αυτό, σαν να έχω ένα καθήκον να βγω να το πω και να καταρρίψω ένα ταμπού -τουλάχιστον με το μικρό μου μερίδιο ότι μπορώ να κάνω. Να πω ότι είναι μια ψυχική νόσος, μια ασθένεια σαν όλες τις άλλες. Δηλαδή, έχεις πρόβλημα να πεις “έχω το συκώτι μου, πνευμονία, συνάχι”;

Πήρα την απόφαση πολύ συνειδητά να μιλήσω γι’ αυτό, το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δηλαδή, ακόμα και να μιλάς γι’ αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πολεμιέται όμως, υπάρχουν τρόποι να λυτρωθείς από αυτό, να βγεις από αυτό και γι’ αυτό το έκανα, για να δώσω παράδειγμα ότι δεν είναι ταμπού. Να μπορούν να μιλήσουν τα παιδιά στις οικογένειές τους, να μπορούν να μιλήσουν οι γυναίκες στον σύντροφό τους, οι άντρες στις γυναίκες τους, οι φίλοι με τους φίλους. Να ζητήσουν βοήθεια, δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα θα τους φύγει ένα μεγάλο βάρος και θα γίνουν καλά», εξομολογήθηκε η Μαρία Κίτσου.

Μιλώντας για τις Άγριες Μέλισσες, η Μαρία Κίτσου επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα της σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν στα μέση Μάη.

Read more