Μαρία Κίτσου: Αδυνάτισε μετά την καραντίνα [pic]
Επανήλθε στα φυσιολογικά κιλά της
LIFESTYLE

Μαρία Κίτσου: Αδυνάτισε μετά την καραντίνα [pic]

Μαρία Κίτσου: Οι ηθοποιοί επέστρεψαν στα γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες ανανεωμένοι και γεμάτοι όρεξη.

Μαρία Κίτσου: Πολλά έχουν γραφτεί για τα επόμενα επεισόδια που ξεκινούν στις 18 Μαΐου και έχουμε διαβάσει άπειρα σπόιλερ αφού η σειρά είναι μια από τις αγαπημένες του τηλεοπτικού κοινού.

Είδαμε λοιπόν και τη Μαρία Κίτσου σε μια φωτογραφία που ανέβασε ο «παππάς» της σειράς Κώστας Σαββιδάκης στο Instagram για να δείξει ότι οι συνάδελφοί του τηρούν τις αποστάσεις μεταξύ τους. Στην πρώτη της εμφάνιση λοιπόν μετά την καραντίνα η ηθοποιός ήταν εμφανώς αδυνατισμένη.

Η Μαρία Κίτσου ήταν πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου Ενώπιος Ενωπίω. Εκεί είχε μιλήσει και για την αλλαγή που είδε στο σώμα της κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Όπως είχε εξηγήσει είχε πρόσφατα σταματήσει μία φαρμακευτική θεραπεία. Παράλληλα ακολουθώντας σωστή διατροφή και κάνοντας γυμναστική κάθε μέρα, επανήλθε στο βάρος που διατηρούσε πριν την αγωγή.

«Είχα πάρει κάποια κιλά γιατί έκανα μια ορμονοθεραπεία. Τη σταμάτησα και τώρα φτάνω στα κανονικά κιλά μου», είχε πει μεταξύ άλλων, η ηθοποιός. «Είσαι ο μόνος άνθρωπος που βλέπω εν μέσω καραντίνας και έχεις χάσει κιλά. Σου πάει η καραντίνα Μαρία Κίτσου», είχε σχολιάσει ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Read more