Μαρία Ιωαννίδου: Παντρεύτηκε μέσω skype με μάρτυρα το σκυλάκι της [vid]
Παντρεύτηκαν μέσω skype...
LIFESTYLE

Μαρία Ιωαννίδου: Παντρεύτηκε μέσω skype με μάρτυρα το σκυλάκι της [vid]

Μαρία Ιωαννίδου: Αποφάσισαν να παντρευτούν με τον σύντροφό της μετά από 10 χρόνια και διάλεξαν τον καλύτερο τρόπο.

Μαρία Ιωαννίδου: Ήταν βέβαια ένας γάμος ήταν διαφορετικός από τους άλλους αφού παππάς δεν υπήρχε, οι καλεσμένοι ήταν παρόντες μέσω skype ενώ κουμπάρος ήταν ο σκύλος τους.

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην εκπομπή «Ελα Χαμογέλα» και είπε ότι αποφάσισαν να δώσουν τους δικούς τους όρκους αγάπης, και να κεράσουν τους φίλους τους στέλνοντας φαγητό στα σπίτια τους και κάνοντας ένα πάρτι μέσω διαδικτύου. Βέβαια δεν παρέλειψε να αστειευτεί και λόγο με την κατάσταση λέγοντας πως μετά την καραντίνα θα βγει για να κάνει μπότοξ και να βρει έναν μικρότερο σύντροφο.

Τι είπε η Ναταλία Γερμανού για τον γάμο της;

Τον διαδικτυακό γάμο της Μαρίας Ιωαννίδου, σχολίασε και η Ναταλία Γερμανού. «Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη με την τροπή που πήραν τα πράγματα. Συμπαθώ πάρα πολύ τον Δημήτρη και ιδανικά θέλω πάρα πολύ να γίνει και ένας κανονικός γάμος. Είναι μαζί πάνω από δέκα χρόνια. Ο Δημήτρης την αγαπάει πάρα πολύ και την διεκδικεί πολλά χρόνια και η Μαρία δε λέει το πολυπόθητο ναι».

«Πάρ’το απόφαση Μαράκι ο γάμος θα γίνει. Είναι χρυσός άνθρωπος ο Δημήτρης. Τις διαδικτυακές ευχές μας και με το καλό να έρθει και ο κανονικός. Θα είναι και μια καλή ευκαιρία να με δεις Μαρία που παραπονιέσαι» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Υπενθυμίζουμε ότι Μαρία Ιωαννίδου ήταν η τελευταία σύζυγός του πατέρα της Ναταλίας Γερμανού, του αείμνηστου Φρέντυ Γερμανού.

Read more