Μαρία Ηλιάκη: Μιλάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της [vid]
Πολλά μηνύματα αγάπης από τους followers της
LIFESTYLE

Μαρία Ηλιάκη: Μιλάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της [vid]

Μαρία Ηλιάκη: Η δημοσιογράφος ανακοίνωσε μέσω instagram την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

Μαρία Ηλιάκη: Η παρουσιάστρια σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Στέλιο Μανουσάκη.

Εδώ και αρκετό καιρό η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται στη Ζυρίχη, τη μόνιμη κατοικία του συντρόφου της που είναι γυναικολόγος. Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της έκανε και την πρώτη ανάρτηση με βίντεο όπου μιλάει για τα συναισθήματά της.

Μοιράστηκε μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της, αλλά εξέφρασε και τις ευχαριστίες της για τα μηνύματα αγάπης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «Άργησα λίγο να ξυπνήσω, αλλά τώρα πια καταλαβαίνετε γιατί κοιμάμαι περισσότερο το πρωί. Οι καρδούλες είναι για να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες αυτές τις ευχές. Με έχετε σκλαβώσει. Όπως καταλάβατε, έφτασε και για μένα αυτή η ώρα. Να γίνω και εγώ μάνα. Παναγία μου να πάνε όλα καλά, να είμαι μια καλή μανούλα. Δε ξέρετε πόσο άγχος το έχω. Να ξέρετε δεν πρόκειται να σας πρήξω και πάρα πολύ με την εγκυμοσύνη μου. Ξέρω ότι είναι κουραστικό.».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Όμως θέλω να σταθώ σε πολλά μηνύματα που έχω λάβει και μου λέτε πως πήρατε ελπίδα, γιατί έχετε άγχος, είστε 34-40 plus και σας λένε όλοι πως είναι λίγο δύσκολο. Βλακείες. Και εγώ τα έχω ακούσει αυτά και δεν τους έδινα καμία σημασία. Είμαι πραγματικά πρόθυμη να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση θέλετε να μου κάνετε για το συγκεκριμένο θέμα. Να μου στείλετε μήνυμα προσωπικό. Απαντάω σε όλους και έχω χρόνο τώρα εδώ. Με μεγάλη χαρά θα σας απαντήσω».

Read more