Μάρα Δαρμουσλή: Ο γάμος και το ολονύχτιο κρητικό γλέντι [pics]
Ένας παραδοσιακός γάμος
LIFESTYLE

Μάρα Δαρμουσλή: Ο γάμος και το ολονύχτιο κρητικό γλέντι [pics]

Μάρα Δαρμουσλή: Τον αγαπημένο της Βασίλη Τσατσάκη παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου Σεπτεμβρίου η ηθοποιός.

Μάρα Δαρμουσλή: Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η κολλητή φίλη της νύφης, Χρύσα Γραβάνη, με την οποία διατηρούν στενή φιλία τα τελευταία 15 χρόνια.

Ο γάμος έγινε στον στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νέα Μάκρη και ακολούθησε τρικούβερτο κρητικό γλέντι στην περιοχή της Νέας Μάκρης. Η όμορφη η νύφη φορούσε ένα σατέν νυφικό και χαμογελούσε συνεχώς  πριν συναντήσει τον άντρα της ζωής της. Ο γαμπρός Βασίλης Τσατσάκης είναι από την Κρήτη και είναι επιτυχημένος σεφ.

Η Μάρα Δασμουρλή συνοδευόταν από τον γιο που έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο.

Παρόντες στο μυστήριο ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου και η σύζυγός του Σοφία Μαριόλα ενώ αργότερα στη δεξίωση dj της βραδιάς ανέλαβε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος απογείωσε το κέφι.

To κρητικό γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί με τους καλεσμένους να χορεύουν μέχρι τελικής πτώσεως.

H Μάρα Δαρμουσλή είχε μιλήσει πριν λίγες ημέρες στην εφημερίδα “Reallife” για τον επικείμενο γάμο της αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Νομίζω πως είμαι η μόνη που είναι πιο χαλαρή. Τρέχουν ο Βασίλης και η κουμπάρα μου, Χρύσα Γραβάνη που είναι και νονά του γιου μου και είμαστε φίλες 15 χρόνια.

Επιλέξαμε τη Νέα Μάκρη γιατί εγώ και οι φίλοι μου έχουμε δεσμούς με την περιοχή. Αν και ήθελα να είμαστε πιο χαλαροί, είναι ο πρώτος γάμος για τον Βασίλη και θα τηρήσουμε τις παραδόσεις. Και βέβαια, μετά το μυστήριο θα γιορτάσουμε με συγγενείς και φίλους, όσο μπορούμε λόγω των μέτρων για τον Covid-19. O Βασίλης έχει επιμεληθεί ένα μενού με παραδοσιακές κρητικές συνταγές, που περιλαμβάνει το γνωστό γαμοπίλαφο αλλά και το αντικριστό”, ανέφερε η ηθοποιός.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα ήθελε πολύ να χαρίσει ένα αδερφάκι στον 14χρονο γιο της, Άγγελο – από τον πρώτο της γάμο με τον πρωταθλητή του Muay Thi, Παύλο Καπώνη. «Θα ήθελα πολύ να χαρίσω ένα αδερφάκι στον Άγγελο. Μπορεί η διαφορά ηλικίας να είναι 15 χρόνια, αλλά τέτοια διαφορά είχα κι εγώ με τον αδερφό μου. Θα ήταν υπέροχο να έρθει ένα μωρό στην οικογένεια. Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που αν και συζητώ για τηλεοπτικές δουλειές, δεν έχω κλείσει κάτι ακόμα».

Read more