Μάνια Ντέλου: «Αν κάτι δεν μου αρέσει επάνω μου θα κάνω αισθητική επέμβαση» [vid]
Χαλαρή και με αυτοπεποίθηση
LIFESTYLE

Μάνια Ντέλου: «Αν κάτι δεν μου αρέσει επάνω μου θα κάνω αισθητική επέμβαση» [vid]

Μάνια Ντέλου: Το πρώην μοντέλο και Μις Ελλάς ασχολείται πλέον με τη ζαχαροπλαστική.

Μάνια Ντέλου: Την όμορφη Μάνια συνάντησε το Happy Day και η Ελένη Μουστάκη και μίλησαν για την ενασχόλησή της με την ζαχαροπλαστική.

Η Μάνια Ντέλου αναφέρθηκε στο πόσο την εκφράζει η δημιουργία γλυκών και τουρτών και τόνισε πως τη χρυσή εποχή του μόντελινγκ κέρδισε πάρα πολλά χρήματα. «Έβγαλα πολλά λεφτά από το modeling. Όποιος πει ότι δεν έβγαλε εκείνη την εποχή λέει ψέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις, είπε με μεγάλη ειλικρίνεια: «Αν δω ότι κάτι δεν μου αρέσει, θα κάνω μια αισθητική παρέμβαση. Τώρα δεν έχω κάνει μπότοξ. Όταν δεν έχω εκπομπή δεν θα το κάνω. Όταν έκανα εκπομπή είχα κάνει αναγκαστικά γιατί φαίνεται».

Εδώ και πολλά χρόνια το πρώην μοντέλο ασχολείται με τη μεγάλη της αγάπη τη ζαχαροπλαστική και μάλιστα έχει εδώ και καιρό το δικό της χώρο που δημιουργεί τις ωραιότερες τούρτες.

Η Mάνια Ντέλου μπήκε στο μόντελινγκ από τα 13 της ενώ το 1993 στέφθηκε Μις Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Το μοντέλο άφησε την πασαρέλα μόλις, στα 22 της μόλις χρόνια, γιατί για αυτήν είχε προτεραιότητα να φτιάξει τη δική της οικογένεια. Κάτι που το έκανε σε μικρή ηλικία αφού παντρεύτηκε τον γνωστό επιχειρηματία, Γρηγόρη Σαράντη, και απέκτησε μαζί του δύο δίδυμα παιδιά. Την Κατερίνα και τον Αλέξανδρο.

Read more