Μαίρη Συνατσάκη: «Το ήθελα, το πήρα» – Η βαφή μαλλιών στην είσοδο της πολυκατοικίας [pics & vid]
Ένα κορίτσι με χιούμορ και παντελή έλλειψη κόμπλεξ
LIFESTYLE

Μαίρη Συνατσάκη: «Το ήθελα, το πήρα» – Η βαφή μαλλιών στην είσοδο της πολυκατοικίας [pics & vid]

Μαίρη Συνατσάκη: Περίμενε υπομονετικά την άρση των μέτρων και έσπεύσε να κάνει τη ρίζα της.

Μαίρη Συνατσάκη: Έλα όμως που ο κομμωτής της, Στέφανος Βασιλάκης δεν συνεργάζεται με κάποιο κομμωτήριο… Παρ’ όλα αυτά βρήκαν τον τρόπο να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να κινδυνεύσουν να κολλήσουν τον κορονοϊό.

Και που τον βρήκαν; Στα σκαλιά της πολυκατοικίας του κομμωτή της. Οι δυο τους δημιούργησαν ένα αυτοσχέδιο υπαίθριο κομμωτήριο, όπου ο Στέφανος Βασιλάκης έβαψε τα μαλλιά της παρουσιάστριας υπό το βλέμμα των περαστικών της οδού Μιχαλακοπούλου!


«Τώρα ή Beaute! Το ήθελα, το πήρα. ? Παιδιά ο @stefanos.vasilakis δεν έχει κομμωτήριο, ούτε συνεργάζεται με κάποιο. Είμαστε και οι δυο παστρικοθοδώρες και πολύ φυτά με τις οδηγίες οπότε σκεφτήκαμε ότι το υπαίθριο κομμωτήριο στα σκαλιά του σπιτιού του, να μου κάνει μια γρήγορη ρίζα ήταν το πιο… σωστό. Φιλιά στους περαστικούς της Μιχαλακοπούλου. Κανονικότητα is overrated», έγραψε η ίδια στο βίντεο που μοιράστηκε μαζί μας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη συνέχεια ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο της, αφαίρεσε τη βαφή από τα φρύδια και έφτασε στο σπίτι της, όπου ανέβασε και βίντεο που τη δείχνει να λούζει τα μαλλιά της στη μπανιέρα του σπιτιού της για να φύγει η βαφή. Το αποτέλεσμα ικανοποιητικό!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το ήθελα, το πήρα. ? Παιδιά ο @stefanos.vasilakis δεν έχει κομμωτήριο, ούτε συνεργάζεται με κάποιο. Είμαστε και οι δυο παστρικοθοδώρες και πολύ φυτά με τις οδηγίες οπότε σκεφτήκαμε ότι το υπαίθριο κομμωτήριο στα σκαλιά του σπιτιού του, να μου κάνει μια γρήγορη ρίζα ήταν το πιο… σωστό. Φιλιά στους περαστικούς της Μιχαλακοπούλου. Κανονικότητα is overrated.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo) στις

Read more