Μαίρη Συνατσάκη: Σκηνοθετεί τους Alcatrash [pic]
Ένα νέο επαγγελματικό βήμα για τη Μαίρη Συνατσάκη
LIFESTYLE

Μαίρη Συνατσάκη: Σκηνοθετεί τους Alcatrash [pic]

Μαίρη Συνατσάκη: To νέο επαγγελματικό βήμα της Μαίρης Συνατσάκη τη βάζει σε ρόλο σκηνοθέτη.

Μαίρη Συνατσάκη: Όπως μας αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram το μεσημέρι της Πέμπτης (18/6), η γνωστή παρουσιάστρια, συνεργάστηκε με τη μπάντα Alcatrash, τους οποίους απολαμβάνουμε καθημερινά στην εκπομπή «καλό μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά.

Το νέο της project λοιπόν είναι τελείως διαφορετικό από ότι ξέραμε μέχρι σήμερα για τη Μαίρη Συνατσάκη. Θα σκηνοθετίσει το νέο video clip των Alcatrash για το τραγούδι «Τέρμα τα ψέματα».

«Σκηνοθεσία λοιπόν… αυτό είναι το νέο μου πρότζεκτ και γι αυτά εδώ τα αγόρια τρέχω τόσες μέρες! Είναι η πρώτη μου φορά πίσω από τις κάμερες και η πρώτη φορά που σκέφτομαι, εμπνέομαι, οραματίζομαι κάτι για την εικόνα κάποιου άλλου και όχι για την δική μου. Θα σας πω λεπτομέρειες πολύ σύντομα αλλά προς το παρόν «Τέρμα Τα Ψέματα»!
Αυτή είναι απόλυτη τραγουδάρα του καλοκαιριού και έρχεται από τους καλλιτέχνες «μου» @alcatrash.band», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου την βλέπουμε να ποζάρει με τα αγόρια της μπάντας.

Read more