Λίτσα Πατέρα: Είχα προβλέψει την πανδημία από τον Σεπτέμβριο [vid]
Ο Θεός της δίνει δύναμη
LIFESTYLE

Λίτσα Πατέρα: Είχα προβλέψει την πανδημία από τον Σεπτέμβριο [vid]

Λίτσα Πατέρα: Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτουγλου στο The 2night Show ήταν την Πέμπτη 21/5 η γνωστή αστρολόγος.

Λίτσα Πατέρα: Μίλησε για όλα, για τις προβλέψεις, τον Θεό και τον ΑΝΤ1.

«Εγώ έτσι το ένιωσα και δεν το μετάνιωσα ποτέ…”, είπε για το γεγονός ότι δεν εγκατέλειψε ποτέ τον σταθμό του Αμαρουσίου.

Η σχέση με τον ΑΝΤ1

Πιο συγκεκριμένα, η Λίτσα Πατέρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φυσικά και όλα αυτά τα χρόνια μου έγιναν προτάσεις να φύγω από τον ΑΝΤ1. Προτάσεις με καλά χρήματα. Ξέρεις, την εποχή εκείνη έδιναν και χρήματα για να φύγεις άσχετα από τον μισθό σου. Όμως εγώ από την αρχή, ή τουλάχιστον όσο περνούσαν τα χρόνια, νιώθω τον ΑΝΤ1 σαν σπίτι και οικογένεια μου. Προχθές που γύρισα από την καραντίνα είπα πως τώρα είμαι στον φυσικό μου χώρο. Αγάπησα πάρα πολύ τον πρόεδρο μας, με τα παιδιά τώρα έχω γίνει οικογένεια. Δένομαι πάρα πολύ με τους ανθρώπους».

«Έπεσαν πολλά χρήματα στο τραπέζι, ναι, αλλά δεν θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο. Μέσα στην πορεία μας, ο καθένας μας έχει ανάγκη από τα χρήματα αλλά είναι και το τι πιστεύεις, τι άνθρωπος είσαι και τι θέλεις να προδώσεις για κάτι άλλο που είναι άγνωστο. Που δεν το ξέρεις. Εγώ έτσι το ένιωσα και δεν το μετάνιωσα ποτέ».

Παράλληλα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε πως όλα αυτά τα χρόνια ήταν μεγάλη του επιθυμία να συνεργαστεί τηλεοπτικά με την γνωστή αστρολόγο.

Για την πρόβλεψη της πανδημίας του κορονοϊού

Η πανδημία έχει χαρακτηρίσει τη φετινή χρονιά σε παγκόσμιο επίπεδο και η Λίτσα Πατέρα αποκάλυψε πως την είχε προβλέψει από τον Σεπτέμβριο.

«Πιστεύω πολύ στον Θεό και δεν έχουν βρεθεί ακόμα δύο πλανήτες, επομένως πρέπει να κρατάμε επιφυλάξεις. […] Η Αστρολογία με οδηγεί απευθείας στον Θεό και θα σου πω γιατί. Όταν λες “την τάδε εποχή”, πολύ πιο νωρίς, “θα γίνει το τάδε πράγμα” και γίνεται, τι λες; Κάτι είναι από πάνω! Εγώ λέω ότι είμαστε σαν σκοινάκια. Ας πούμε, εγώ τον επετειακό “Αστρολόγο” τον γράφω τον Σεπτέμβριο και αυτό είναι γραμμένο στον επετειακό “Αστρολόγο” και έγινε τώρα (σ.σ. η πανδημία)».

Για την Ελένη Μενεγάκη

Η ίδια υπήρξε συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη επί σειρά ετών και έτσι μίλησε για την ξανθιά παρουσιάστρια, η οποία ανακοίνωσε, την Πέμπτη (21/05), την αποχώρησή της όχι μόνο από τον Alpha, αλλά και από το τηλεοπτικό προσκήνιο.

Έτσι, η Πατέρα δήλωσε:

«Είναι εξαιρετική, ακούει πάρα πολύ, έχει διαίσθηση, έχει διαβάσει πολύ. Το πρώτο βιβλίο μου, θυμάμαι, εκείνη με έβαλε και το έγραψα».

Read more