Λεωνίδας Κουτσόπουλος Σωτήρης Κοντιζάς: Του πρότεινε να βαφτίσει την κόρη του αλλά… [vid]
Ένα δυνατό team
LIFESTYLE

Λεωνίδας Κουτσόπουλος Σωτήρης Κοντιζάς: Του πρότεινε να βαφτίσει την κόρη του αλλά… [vid]

Λεωνίδας Κουτσόπουλος Σωτήρης Κοντιζάς: Η σχέση που έχουν οι σεφ είναι η καλύτερη.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος Σωτήρης Κοντιζάς: Κάνουν πολύ καλή παρέα και εκτός Masterchef και αυτό φαίνεται.

Μάλιστα, έβαλαν και στην παρέα τους τον Σταύρο Βαρθαλίτη, τον νικητή του τελευταίου MasterChef, που όπως αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος  του είχαν ιδιαίτερη αδυναμία, όπως και στον φιναλίστ του τελευταίου MasterChef, Σταυρή Γεωργίου. Λίγους μήνες μετά το τέλος του τελευταίου κύκλου του reality μαγειρικής του Star, ο νικητής του παιχνιδιού ξεκινά το διαδικτυακό του κανάλι. Πρώτος καλεσμένος στην διαδικτυακή μαγειρική του εκπομπή θα είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» τους συνάντησε και τους δύο στα γυρίσματα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου» ο Κουτσόπουλος ανέφερε, «Ο Σταύρος είναι πλέον καναλάρχης και νομίζω ότι με αυτό που έχει φτιάξει εδώ θα κάνει πολύ ωραία πράγματα. Τώρα που έχει τελειώσει το παιχνίδι μπορούμε να πούμε ότι είχαμε μια ιδιαίτερη συμπάθεια και στον Σταύρο και στον Σταυρή, συμβαίνει αυτό γιατί είμαστε πολύ καιρό με τα παιδιά, δενόμαστε μαζί τους, και ότι μπορούμε να κάνουμε μετά γι’ αυτούς, το κάνουμε με χαρά», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Μιλώντας για τον 5ο κύκλο του MasterChef, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τόνισε ότι σύσσωμη η κριτική επιτροπή του show ανυπομονεί να επιστρέψει. «Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το MasterChef 5. Είναι και αυτή η ιδιαίτερη περίοδος, θα δούμε πώς θα γίνει. Σίγουρα εμείς ανυπομονούμε, κι εγώ και ο Σωτήρης και ο Πάνος, οπότε νομίζω ότι θα έχουμε πάλι μια ωραία σεζόν», είπε χαρακτηριστικά ο chef.

Φυσικά, ο Κουτσόπουλος σχολίασε και τη γέννηση του τρίτου παιδιού του Σωτήρη Κοντιζά και αποκάλυψε τον διάλογό τους, όταν του πρότεινε να είναι εκείνος ο νονός του νέου μέλους της οικογένειας Κοντιζά.

«Με τον Σωτήρη τα επικίνδυνο είναι ότι έχουμε ένα μήνα κενό που κάθεται σπίτι και μπορεί να πάει και γι’ άλλο παιδί. Ο Σωτήρης είναι αδερφός, οπότε η χαρά του είναι και δική μου. Του είπα να βαφτίσω το παιδί και μου είπε “όχι, αποκλείεται” και του λέω “ευχαριστώ πολύ, με συγκινείς”», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και μας υπενθύμισε γιατί αυτοί οι δύο αλλά και ο Πάνος Ιωαννίδης μας κάνουν να περνάμε τόσο καλά κάθε φορά που το MasterChef επιστρέφει στην τηλεόραση.

Read more