Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Νέο πεδίο κόντρας με Μπαλάφα – Αποχωρεί από την παρουσίαση συναυλίας που θα ήταν και ο τραγουδιστής [pic]
Αποχωρεί για προσωπικούς λόγους
LIFESTYLE

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Νέο πεδίο κόντρας με Μπαλάφα – Αποχωρεί από την παρουσίαση συναυλίας που θα ήταν και ο τραγουδιστής [pic]

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ο chef δίνει τροφή στη συζήτηση που έχει ανοίξει μετά τις διαδοχικές αναρτήσεις με τον Λεωνίδα Μπαλάφα.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Μια νέα εξέλιξη πυροδοτεί νέο πεδίο αντιπαράθεσης.

Μετά τις αναρτήσεις του για τον Λεωνίδα Μπαλάφα και την αιχμηρή απάντηση του ίδιου του τραγουδιστή, ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef ενημέρωσε την παραγωγή ότι δεν θα παρουσιάσει την «Συναυλία των 11», επικαλούμενος προσωπικούς του λόγους.

Στη «συναυλία των 11» νέων τραγουδοποιών, ερμηνευτών και μουσικών, τη Δευτέρα στην Τεχνόπολη, θα συμμετέχει και ο Λεωνίδας Μπαλάφας.

Οι υπεύθυνοι της συναυλίας αναφέρουν σε ανάρτηση στο facebook:

«Νωρίτερα σήμερα ο αγαπητός σε όλους και φίλος Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που επρόκειτο να παρουσιάσει την «Συναυλία των 11″, μας ενημέρωσε ότι δεν θα μπορέσει εν τέλει να συμμετέχει, για προσωπικούς του λόγους. Εμείς παρόλα αυτά ευχόμαστε από την καρδιά μας καλή επιτυχία στο Samano festival.
Σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση, η ΡόΔα Productions δημιουργήθηκε μέσα στο πιο δύσκολο καλοκαίρι των τελευταίων δεκαετιών για τον κόσμο της τέχνης, με όραμα και στόχο να ενώσει και να φέρει κοντά, μουσικούς και κοινό. Και αυτή παραμένει η θέση μας…
Σας περιμένουμε όλες και όλους (με τη μάσκα σας) το βράδυ της Δευτέρας, 31/8, για να γιορτάσουμε, μαζί με τους καλεσμένους μας και τους μουσικούς που πλαισιώνουν τους ‘Εντεκα νέους τραγουδοποιούς, τη μουσική και το τέλος του Αυγούστου. Να είστε όλοι εκεί!», έγραψαν.

Read more