Λεωνίδας Κουτσόπουλος Λεωνίδας Μπαλάφας: Το ιστορικό των αναρτήσεων για την απομάκρυνση από το Samano Festival [pics]
Το ιστορικό μιας αντιπαράθεσης
LIFESTYLE

Λεωνίδας Κουτσόπουλος Λεωνίδας Μπαλάφας: Το ιστορικό των αναρτήσεων για την απομάκρυνση από το Samano Festival [pics]

Λεωνίδας Κουτσόπουλος Λεωνίδας Μπαλάφας: Τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει οι αναρτήσεις του τραγουδοποιού και του chef για τις επίμαχες αναρτήσεις τους πρώτου που οδήγησε και στην απομάκρυνση του από το φεστιβάλ.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος Λεωνίδας Μπαλάφας: H απάντηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ήρθε μετά την ανάρτηση του Λεωνίδα Μπαλάφα για την απομάκρυνσή του από το Samano Festival, μια ημέρα μετά.

Ποια είναι όμως η σειρά των γεγονότων. Ο Λεωνίδας Μπαλάφας είχε ανεβάσει πριν τέσσερις ημέρες μια ανάρτηση στο facebook με την οποία τάχθηκε κατά της χρήσης μάσκας ως μέτρο πρόληψης για τον κορονοιό, δήλωσε αντίθετος με το εμβόλιο που θα φτάσει στην Ελλάδα, χαρακτηρίζοντάς το «εμβόλιο του Gates», ενώ αναφέρθηκε και στο… 5G. Η ανάρτηση του αυτή προκάλεσε πολλά σχόλια και έφερε ποικίλες αντιδράσεις, με βασικότερη την απομάκρυνση του καλλιτέχνη από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου από το Samano Festival.

Την απομάκρυνσή του ανακοίνωσε ο ίδιος ο Λεωνίδας Μπαλάφας με ένα ποστάρισμά του στο Facebook. «Λόγω της ανάρτησης μου το samano festival κι ο Κουτσοπουλος μόλις με ενημέρωσαν ότι με βγάζουν από το festival.., Εμένα και άλλους επτά ανθρώπους,τους μουσικούς μου και τον ηχολήπτη. Ελευθερία του λόγου δεν υφίσταται πια. Άιντε και καλή τύχη μάγκες», έγραψε ο Λεωνίδας Μπαλάφας.

Η συνέχεια της ιστορίας δόθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, που με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απάντησε με έμμεσο τρόπο για την απομάκρυνση του Λεωνίδα Μπαλάφα από το Samano Festival, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Παλιά… Εκεί στα 16 το πρώτο δίπλωμα που μπορούσες να βάλεις ήταν στην τροχαία για μηχανάκι μέχρι 50cc…εμείς τότε, “αχόρταγοι εραστές” της ταχύτητας, το κάναμε το glx όλο nikel και του πειραζαμε το μοτέρ να το κάνουμε 72cc…η 90αρι… Επί της ουσίας δλδ, με 8 χιλιόμετρα παραπάνω θα πηγαίναμε… Αλλά οκ… Μας έφτανε… Το πρώτο εγκεφαλικό το έπαθε η κ. Μαρία όταν ήρθε η ανακοίνωση της απόφασης για την αγορά… Όταν έμαθε και για αυτή τη “μίνι” παρανομία αναστέναξε (τι έχεις τραβήξει κι εσύ ρε μάνα) και μου είπε να κάνω ότι νομίζω αρκεί να έχω σκεφτεί καλά τις συνέπειες των πράξεων μου… Με Sebring εξάτμιση, όλο nikel, πειραγμένο καρμπυρατέρ και 72 cc Glx οργωνα τους δρόμους με το ημιπαρανομο “δίτροχο ” βέλος μου… Την πρώτη φορά που με πήγαν στο τμήμα… Μη έχοντας το δίπλωμα που να με καλύπτει το τηλεφώνημα ήταν εννοείται στην κ. Μαρία… – έλα μαμά… Με έχουν στο τμήμα… – τουτ τουτ…. Τουτ τουτ… Μου το έκλεισε… Μόλις γύρισα μυξοκλαιγοντας σπίτι ένοιωθα προδομένος από την εγκατάλειψη… Αργότερα κατάλαβα την αξία εκείνης της κίνησης (φαντάζομαι δε το έκανε με ευκολία) της κ. Μαρίας… Μόλις μας είχε μάθει να είμαστε υπεύθυνοι και συνεπείς απέναντι στα λόγια και τις πράξεις μας και το οποίο κόστος μπορεί να προκύπτει.

Υγ η προσωπική μας αισθητική αλλά και οι απόψεις μας διαμορφώνουν τον κοινωνικό μας περίγυρο…

Υγ2 οι μόνες απορίες μου σε σχέση με τις διάφορες θεωρίες είναι πως γίνεται στα 38 να έχω ενα συρτάρι γεμάτο μονές κάλτσες…. Που πάνε τα ταίρια τους όταν ενώ εσύ ο ίδιος έχεις βάλει το πλυντήριο ανοίγοντάς το (ανεξάρτητα από το πρόγραμμα πλύσης που έχεις επιλέξει…) το ζευγάρι λείπει…? Και γιατί δεν έχω δει ποτέ κανέναν Ρομα να φοράει γυαλιά μυωπίας…?

Υγ3 Ασχέτως ποτέ θα λάβει χώρα το φεστιβάλ, περιμένοντας κι εμεις να δούμε τις εξελίξεις, θα γίνει στο πλαίσιο της ασφάλειας και των μέτρων που ως “διοργανωτές” οφείλουμε να εξασφαλίσουμε απέναντι στους καλλιτέχνες, τον κόσμο που θα εργάζεται εκεί και στον κόσμο που θα έρθει να το χαρεί.
Οποίος έχει διαφορετική προσέγγιση ας έρθει να βάλει την δική του υπογραφή…

Υγ4 αν δείτε ένα κορίτσι που σας αρέσει και η μάσκα σας κρύβει το χαμόγελο… Μην τα παρατήσετε… Κλείστε της το μάτι…

Read more