Λένα Δροσάκη: Η ανάρτηση της μετά την καταγγελία κατά του γνωστού ηθοποιού [pic]
Να διώξουμε μακριά τον φόβο
LIFESTYLE

Λένα Δροσάκη: Η ανάρτηση της μετά την καταγγελία κατά του γνωστού ηθοποιού [pic]

Λένα Δροσάκη: H ηθοποιός ήταν από τις πρώτες που μαζί με άλλες συναδέλφους της κατηγγείλαν τον γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (Σ.Ε.Η.) για σεξουαλική παρενόχληση.

Λένα Δροσάκη: Η ηθοποιός μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατήγγειλαν γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (Σ.Ε.Η.) για σεξουαλική παρενόχληση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το βράδυ της Πέμπτης (18/2) και με την ευκαιρία κάποιων ξένοιαστων στιγμών στο χιόνι, η ηθοποιός έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram και έστειλε ένα μήνυμα προς όλους όσοι έχουν νιώσει τον φόβο.

Η Λένα Δροσάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τους καλούς τους φίλους Γιώργο Χρανιώτη και Γεωργία Αβασκαντήρα αλλά και τα παιδάκια του από το χιονισμένο σκηνικό που παραμένει σε κάποιες περιοχές της Αττικής. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχει μιλήσει δημόσια για σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από σπουδαίο σκηνοθέτη στηρίζοντας το ελληνικό #MeToo.

«Ας διώξουμε μακρυά τον φόβο από την καρδιά μας, ας μιλήσουμε δυνατά, ας αποδεχτούμε αυτό που είμαστε, αυτό που είναι οι άλλοι, ας δούμε με μάτια τρυφερά, ας σταθούμε πλάι σε όσους μας έχουν ανάγκη, ας ξεχυλήσει η καρδιά μας αγάπη …(αυτό θέλω για όλα τα παιδιά -τα παιδιά γίνονται ενήλικες κάποια στιγμή ), μόνο αυτό τους αξίζει – μόνο αυτό μας αξίζει ) ας κάνουμε μια νέα αρχή, μια νέα προσπάθεια για μια λευκή μέρα», είναι το μήνυμα με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή της η Λένα Δροσάκη.

Read more