Λάκης Γαβαλάς: «Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς» [vids]
Μια ζωή εκκεντρική όπως και ο ίδιος
LIFESTYLE

Λάκης Γαβαλάς: «Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς» [vids]

Λάκης Γαβαλάς: Για την πολυτάραχη ζωή του μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς, στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή «Μεσάνυχτα« της Τρίτης 2 Ιουνίου.

Λάκης Γαβαλάς: Η ζωή του πριν και μετά τη φυλάκισή του, ο άγνωστος γάμος του και το πως αντιμετώπισε την καραντίνα ήταν μερικά από τα θέματα που συζήτησε ο εκκεντρικός επιχειρηματίας και δημιουργός με την Ελεονώρα Μελέτη.

Ξεκινώντας τη συνέντευξή του, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στην υποτιθέμενη «κόντρα» που έχει τον τελευταίο καιρό με τον Τρύφωνα Σαμαρά, σχετικά με κάποια σχόλια που είχε κάνει για μια εμφάνισή του. «Το σχόλιο που έκανα, ήταν για την εμφάνισή του, όχι για τον ίδιο τον Τρύφωνα» δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς. «Δημιουργήθηκε κάτι, γιατί εξαιτίας της καραντίνας δεν υπήρχαν stories να γράψουν τα μέσα ενημέρωσης και έπρεπε να φτιάξουν μια ιστορία».

Όσον αφορά τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική εκπομπή My style rocks ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε πως «δεν θα συνεχιστεί το My style rocks και φαντάσου το έμαθα μόλις σήμερα».

Όσον φορά την 15μηνη φυλάκιση του ο Λάκης Γαβαλάς εξήγησε πως βρέθηκε σε αυτή τη δυσχερή θέση, επειδή βρέθηκε ανάμεσα στους λάθους ανθρώπους. «Είχα τυφλή εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου» δήλωσε εξηγώντας τις αιτίες που τον οδήγησαν στην πτώχευση. «Έβγαζα χρήματα για ξένες εταιρείες, μεγάλα ποσά. Και φαντάσου δεν με είχαν ειδοποιήσει πως δεν καταθέτουμε το ΦΠΑ στο κράτος και έγινε ό,τι έγινε».

Όσο για τη φυλάκισή του, δήλωσε πως: «Η φυλακή μου δεν ήταν μόνο ο Κορυδαλλός. Είχα φυλακίσει τον εαυτό μου πολύ πριν μπω στην κανονική φυλακή. Αλλά να τιμωρηθούμε τόσο πολύ, όπως παράδειγμα η αδελφή μου, ήταν άδικο» εξήγησε ο Λάκης Γαβαλάς. «Ήμουν σε μια πτέρυγα υψηλού κινδύνου μαζί με άλλους τρεις Έλληνες, οι οποίοι είχαν και αυτοί να κάνουν με οικονομικά« σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς, προσθέτοντας πως «μου φέρονταν όλοι πάρα πολύ καλά. Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς για όλους. Έτσι έμπαινα και στους οίκους μόδας».

Ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε όμως και για τον γάμο του με μια Σουηδέζα γυναίκα για εννέα χρόνια που παρά λίγο θα αποκτούσαν και παιδί. «Τη γνώρισα στο Πόρτο Φίνο της Ιταλίας που βρισκόμουν εκείνη την εποχή και δούλευα σαν χορευτής. Εκείνη ήταν μοντέλο. Ύστερα από δύο χρόνια σχέσης, παντρευτήκαμε» αποκάλυψε. Όσο για την εγκυμοσύνη της συζύγου του, ο Λάκης Γαβαλάς εξήγησε πως ένα πρόβλημα υγείας που προέκυψε κατά την εγκυμοσύνη, ανάγκασε το ζευγάρι να πάρει την απόφαση να διακόψει την κύηση.

«Φαντάσου πως τώρα θα είχα έναν γιο που θα ήταν πάνω από 40 ετών» δήλωσε με χιούμορ ο Λάκης Γαβαλάς στην Ελεονώρα Μελέτη.

Μιλώντας για το μέλλον, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε πως παρά το γεγονός πως υπάρχει κατάσχεση από το κράτος για οποιοδήποτε εισόδημα αποκτά, υπάρχουν κάποιες ξένες εταιρείες με τις οποίες είχε συνεργαστεί κατά το παρελθόν και όπως είπε τον εμπιστεύονται. «Έχασα τα πάντα και έχω κάνει από το μηδέν δυο τρεις δουλειές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read more