Λάκης Γαβαλάς: «Ήταν επιθυμία του κοινού να συμμετέχω ξανά στο My Style Rocks»
Μια εκκεντρική παρουσία και πολύ αγαπητός στο κοινό
LIFESTYLE

Λάκης Γαβαλάς: «Ήταν επιθυμία του κοινού να συμμετέχω ξανά στο My Style Rocks»

Λάκης Γαβαλάς: Ο επιχειρηματίας μίλησε για τα τηλεοπτικά και θεατρικά του εγχειρήματα.

Λάκης Γαβαλάς: Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο 7 Μέρες Tv και στη Νίνα Μουσούρη μίλησε για την εμπειρία του στο θέατρο αλλά και την τηλεόραση.

Φέτος ο Λάκης Γαβαλάς παίζει στην παράσταση «Το Κλουβί με τις Τρελές». Μίλησε για αυτήν του την εμπειρία, για το My Style Rocks αλλά και την αντίθετη άποψη που έχει σε σχέση με τη νέα σειρά που θα ξεκινήσει για τη δολοφονία του Gianni Versace.

Πώς προέκυψε η συνεργασία σας στο θέατρο και πώς βιώνετε το ρόλο;

Η πρόταση μου έγινε γιατί είμαι ένα άτομο θεατρικό στη ζωή μου και έχω μια άνεση στην επικοινωνία με τον κόσμο, παρόλο που δεν είμαι ηθοποιός – δεν ήμουν. Τώρα, σε αυτό το τρίμηνο, με τις πρόβες, έχω ξεκινήσει μαθήματα φωνητικής, χορού και υποκριτικής. Βρίσκομαι σε ένα στάδιο που εκπαιδεύομαι.

Στο «My Style Rocks» η συμμετοχή σας φέτος είναι ως guest κριτής. Αυτή ήταν μια απόφαση που εσείς επιλέξατε;

Ήταν να μη συμμετέχω καθόλου, γιατί είχα επιλέξει να κάνω μια αναβάθμιση στη ζωή μου. Επέλεξα να κάνω το θέατρο γιατί περιείχε παιδεία και μάθηση. Με το να γίνομαι μαθητής, κάθε τόσο στη ζωή μου, έρχομαι πίσω στα πράγματα και προσπαθώ σαν να είναι η αρχή. Αυτό με αναζωογονεί, με κάνει να αισθάνομαι νέος που ξεκινά τώρα καινούριες εμπειρίες. Είπα, επομένως, στην παραγωγή ότι δεν θα μπορέσω να είμαι κριτής φέτος, επειδή θα είχαμε θέατρο. Με αυτήν την έννοια, λοιπόν, θα μπορούσα να είμαι στο My Style Rocks μόνο ως guest κριτής. Άλλωστε, ήταν επιθυμία του κοινού και του καναλιού να συμμετέχω ξανά, μετά την επιτυχημένη παρουσία μου την περασμένη σεζόν.

Ξεκινάει σειρά για τη ζωή και τη δολοφονία του Gianni Versace, θα θέλατε να μας πείτε κάποια λόγια για αυτήν τη σπουδαία προσωπικότητα;

O Gianni Versace ήταν γνωστός μου. Μπορώ να σας πω ότι ήταν ένας παρθένος άνθρωπος, ο οποίος δεν έπινε, δεν κάπνιζε, δεν έπαιρνε βαρβιτουρικά. Λείπει πραγματικά από το στερέωμα της μόδας. Δυστυχώς, δολοφονήθηκε, ενώ οι στόχοι προορίζονταν για άλλους. Δεν συμφωνώ που η οικογένειά του εμπορεύεται τη ζωή του. Είμαι κατά στο να κάνεις φιλμ τη ζωή ενός ανθρώπου και αν την περιορίζεις σε κάποια στάνταρ του σκηνοθέτη και του παραγωγού. Αν ήμουν η οικογένειά του, δεν θα άφηνα να γίνει αυτό το φιλμ. Τις πραγματικές στιγμές του καλού ή του κακού ανθρώπου δεν τις βλέπεις μέσα από ένα φιλμ.

Read more