Κρις Έβανς: Μια γυμνή φωτογραφία του αναστάτωσε το Instagram – Ουπς… λάθος [pics]
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις
LIFESTYLE

Κρις Έβανς: Μια γυμνή φωτογραφία του αναστάτωσε το Instagram – Ουπς… λάθος [pics]

Κρις Έβανς: O ηθοποιός δημοσίευσε κατά λάθος μια ολόγυμνη φωτογραφία του στο Instagram και προκάλεσε πανικό.

Κρις Έβανς: Ο κοσμαγάπητος Captain America του Hollywood ανέβασε κατά λάθος ένα story με μια φωτογραφία των γεννητικών του οργάνων.

Φυσικά, το κατέβασε σχεδόν αμέσως αλλά είχε ήδη προλάβει να μαζέψει πολλά views. Πιο συγκεκριμένα, ο Chris Evans το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου μοιράστηκε ένα video με τον ίδιο και τους φίλους του να παίζουν ένα δημοφιλές στις παρέες παιχνίδι το Heads Up. Στο τέλος του video, διακρίνεται η ροή των φωτογραφιών στο κινητό του στο οποίο περιλαμβανόταν και μία φωτογραφία που οι fan του και σύσσωμο το Internet πιστεύει ότι απεικονίζει τα γεννητικά του όργανα.

Όπως ήταν αναμενόμενο έγινε χαμός στο Instagram, με χιλιάδες σχόλια κυρίως παρηγορητικά και ενθαρρυντικά. Και ενώ ο ηθοποιός κατέβασε σχεδόν αμέσως την εικόνα, αρκετοί πρόλαβαν και την είδαν, την έκαναν screenshot και φυσικά, ένα εικοσιτετράωρο μετά ο ηθοποιός και το «ατύχημά» του έγιναν talk of the town.

«Ο Chris Evans σκόνταψε, ελπίζω να είναι καλά», έγραψε ένας χρήστης με χιουμοριστική διάθεση δημοσιεύοντας την πιο κάτω φωτογραφία.

«Ο Chris Evans μόλις έσβησε το Instagram story του», έγραψε κάποιος άλλος.

Ανάμεσα σε όσους τρόλαραν τον ηθοποιό, ήταν και ο ίδιος του ο αδερφός Scott, ο οποίος έγραψε στο Twitter την επομένη: «Ήμουν εκτός social media χθες. Λοιπόν, τι έχασα;».

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός κυρίως μέσα από τους ρόλους του στις ταινίες «Captain America», «The Avengers» και «Not Another Teen Movie» και η συμπαράσταση από τους followers τους αλλά και από τους διάσημους φίλους του ήταν συγκινητική.

Ο Chris Evans πρέπει να αισθάνεται ήδη καλύτερα!

Read more