Κρατερός Κατσούλης: Ποιους ευχαρίστησε στον αέρα της εκπομπής του [vid]
Η παράσταση που που συμμετέχει θα κάνει περιοδεία το καλοκαίρι
LIFESTYLE

Κρατερός Κατσούλης: Ποιους ευχαρίστησε στον αέρα της εκπομπής του [vid]

Κρατερός Κατσούλης: Ο ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει από τον αέρα της καθημερινής εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» τους καλούς του συνεργάτες.

Κρατερός Κατσούλης: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για όλα αυτά τα πολύ συγκινητικά και πολύ σημαντικά για μένα προσωπικά σχόλια…».

Από τον αέρα της εκπομπής του θέλησε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του στην παράσταση Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει, που μίλησαν για τη συνεργασία τους.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για όλα αυτά τα πολύ συγκινητικά και πολύ σημαντικά για μένα προσωπικά σχόλια που έκαναν όλοι οι συνάδελφοι γιατί εάν κάτι μετράει στη δουλειά μας ή αν κάτι μετράω εγώ στη δουλειά μας δεν είναι μόνο εάν μία παράσταση πήγε ή δεν πήγε. Αυτό έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες, αστάθμητους κάποιες φορές.

Οι σχέσεις, όμως, που φτιάχνεις στο χώρο, η εκτίμηση, η αγάπη, ο σεβασμός και ο θαυμασμός που αναπτύσσεται μεταξύ των ανθρώπων του χώρου μας για μένα ήταν, είναι και θα είναι πάντα ότι πιο σημαντικό. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη αυτή την αγάπη», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

Η παράσταση θα κάνει περιοδεία το καλοκαίρι και θα μπορούμε να την απολαύσουμε σε διάφορα θέατρα στην Ελλάδα, ξεκινώντας από την Πετρούπολη.

Read more