Κώστας Καραφώτης: Για ποιο πράγμα μετανιώνει περισσότερο [vid]
Από το Fame Story μέχρι σήμερα, έκανε πολλά νέα πράγματα
LIFESTYLE

Κώστας Καραφώτης: Για ποιο πράγμα μετανιώνει περισσότερο [vid]

Κώστας Καραφώτης: Στο πλατό του The 2night Show φιλοξενήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης, ο τραγουδιστής.

Κώστας Καραφώτης: Ο γοητευτικός τραγουδιστής μίλησε, για το παρόν και το παρελθόν, τη συμμετοχή στο J2US ενώ «πρόδωσε» με χαμόγελο πως θα ήθελε να απολαύσει περισσότερο την μεγάλη επιτυχία που βίωσε πριν 16 χρόνια με την συμμετοχή στο «Fame Story».

Ειδικότερα, ο Κώστας Καραφώτης δήλωσε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 πως «δεν μπορώ να πω πως δεν θα έκανα κάποιο συγκεκριμένο συμβάν, αλλά θα το απολάμβανα περισσότερο και θα ήμουν περισσότερο ο εαυτός μου».

«Ειδικά τα πρώτα χρόνια, τα πρώτα 5 χρόνια, ακριβώς μετά το παιχνίδι που άρχισε να με μαθαίνει ο κόσμος» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής. «Πολλές φορές πιστεύει ο κόσμος ότι, το να πάει και να πει κάτι στον άλλον, είναι είτε θα παρεξηγηθεί είτε θα φανεί προσβλητικό αλλά θα ήθελα, όλα αυτά τα χρόνια, να μου λένε πιο πολλές φορές την αλήθεια και όχι τι να κάνω».

Επίσης, ο τραγουδιστής ανέφερε ότι ήταν χρόνια αθλητής και του βγαίνει φυσικά να προσέχει το σώμα του και να γυμνάζεται. Ποτέ του ούτως ή άλλως δεν άφησε τον εαυτό του να ξεφύγει.

Read more