Κόρη γνωστής τραγουδίστρια η φοιτήτρια θετική στον κορονοϊό που φέρεται να έκανε το πάρτι στη Θεσσαλονίκη
Η είδηση έχει ανησυχήσει τους κατοίκους της συμπρωτεύουσας
LIFESTYLE

Κόρη γνωστής τραγουδίστρια η φοιτήτρια θετική στον κορονοϊό που φέρεται να έκανε το πάρτι στη Θεσσαλονίκη

Κορονοϊός πάρτι: Το γεγονός έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης παρ' όλο που η οικογένεια της κοπέλας διαψεύδει το γεγονός.

Κορονοϊός πάρτι: Η φοιτήτρια από την Αγγλία που διεγνώσθη θετική στον κορονοϊό και φέρεται να διοργάνωσε πάρτι στη Θεσσαλονίκη είναι σύμφωνα με πληροφορίες κόρη γνωστής τραγουδίστριας και πασίγνωστου επιχειρηματία στον καλλιτεχνικό χώρο της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, ρεπορτάζ του Open TV, ανέφερε ότι η νεαρή κοπέλα επαναπατρίστηκε προ ημερών από το Λονδίνο όπου διέμενε για τις σπουδές της, αλλά έσπασε την καραντίνα και αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι για να γιορτάσει την επιστροφή της. Οι ίδιες πληροφορίες, δε, ανέφεραν ότι ήρθε στην Ελλάδα οδικώς μέσω Βουλγαρίας. Το πάρτι λέγεται ότι έγινε στο σπίτι της οικογένειας της φοιτήτριας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πάλι, τη φοιτήτρια υποδέχθηκαν 12 άτομα, στα οποία γίνεται τώρα ιχνηλάτηση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει και άλλο κρούσμα του ιού. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, επτά από τα τεστ έχουν βγει αρνητικά. Κατά το ρεπορτάζ, στο πάρτι, που έλαβε χώρα στην πολυτελή βίλα του επιχειρηματία, έδωσαν το «παρών» νεαρά άτομα. Ενώ η κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, λίγο μετά το πάρτι νόσησε και παρουσίασε συμπτώματα γρίπης. Έτσι, υποβλήθηκε σε τεστ και βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Στις ερωτήσεις σχετικά με τα πρόσωπα που ήρθε σε επαφή, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η ιχνηλάτιση, η 26χρονη αναφέρθηκε στο πάρτι που είχε διοργανώσει, καθώς και στα πρόσωπα που είχαν παραβρεθεί εκεί.

Η οικογένεια της φοιτήτριας διαψεύδει

Από το οικογενειακό περιβάλλον της φοιτήτριας διαψεύδεται το γεγονός ότι η νεαρή κοπέλα έκανε πάρτι για την επιστροφή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της κοπέλας υποστηρίζει ότι η φοιτήτρια νόσησε από κορονοϊό στα μέσα Μαΐου, ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο. Κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα την 1η Ιουνίου, οι γονείς της επέμεναν να κάνει το τεστ για κορονοϊό. Το πρώτο τεστ που έγινε, σύμφωνα με όσα αναφέρει το οικογενειακό περιβάλλον, βγήκε αρνητικό. Στη συνέχεια όμως και συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη έγινε και δεύτερο τεστ (μοριακό αυτή τη φορά), το οποίο βγήκε θετικό.

Η φοιτήτρια βρίσκεται πλέον σε καραντίνα, την οποία, όπως υποστηρίζει ο πατέρας της, ουδέποτε «έσπασε». Άμεσα, σύμφωνα με τους ίδιους, ενημερώθηκαν τα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή η φοιτήτρια, τα οποία μετά από έλεγχο που τους έγινε, βγήκαν αρνητικά στον κορονοϊό. O πατέρας της νεαρής κοπέλας μίλησε και στον ΑΝΤ1, αναφέροντας ότι δεν υπήρξε κανένα πάρτι και ότι η φοιτήτρια επισκέφθηκε ένα σπίτι στο οποίο υπήρχαν 12 άτομα.

Read more