Κωνσταντίνος Αργυρός: Το ξεκίνημα από το Fame Story και η προσωπική του ζωή [vid]
Όλα ξεκίνησαν από το το Fame Story
LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το ξεκίνημα από το Fame Story και η προσωπική του ζωή [vid]

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν καλεσμένος του Νίκο Χατζηνικολάου στην εκπομπή της Δευτέρας 6/12.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μίλησε για όλα, για την ιατρική αλλά και για τις γυναίκες στην εκπομπή του Νϊκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω», όπου ήταν καλεσμένος.

Αρχικά, ο τραγουδιστής μίλησε για την εποχή που βρέθηκε ως παίκτης στο Fame Story μετά από αίτηση συμμετοχής που έκανε μια φίλη του για εκείνον.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «Ήμουν 18 χρονών στην Λευκάδα και έκανα τα χαρτιά μου να φύγω για Ιταλία. Ο στόχος μου τότε ήταν η ιατρική.Όταν ήμουν στην Λευκάδα, μια φίλη μου είπε πως θα κάνει αίτηση για το Fame Story. Έτσι, πήρα μια κιθάρα και άρχιζα να της παίζω κομμάτια για τις οντισιόν. Μετά από δύο μήνες, μου ήρθε ένα μέιλ από την παραγωγή πως έκανα αίτηση για να μπω στο παιχνίδι, την είχε κάνει η φίλη μου. Έτσι, μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ. Δεν είχα στο μυαλό μου να ασχοληθώ με αυτό. Οι γονείς μου με έβλεπαν τότε και μου έδωσαν μια συμβουλή, πως ό,τι επιλέξω αυτή θα είναι η ζωή μου. Μου μετέφεραν την ευθύνη».

Επίσης, ο διάσημος τραγουδιστής αναφέρθηκε στη νέα πραγματικότητα που επικρατεί λόγω του κορονοϊού και στον τρόπο που άλλαξε ο τρόπος σκέψης του λόγω αυτού. «Ο κορονοϊός ήταν μια αφορμή για να μπορέσω να βρω κάποια πράγματα στον εαυτό μου, στον χαρακτήρα μου, στην προσωπικότητα μου, στο τι έχει μείνει πίσω και να ξεκαθάρισω κάποια πράγματα. Ο κορονοϊός με έκανε να καταλάβω ότι ανθρώπινες σχέσεις είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα»

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκάλυψε πως θέλει να κάνει οικογένεια και πως έχει φανταστεί τον εαυτό του ως πατέρα. Όταν ρωτήθηκε από τον Νίκο Χατζηνικολάου σχετικά με το ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας που θα τον κάνουν να μείνει μαζί της, εκείνος απάντησε πως:

«Θέλω να ξεπερνάμε ό,τι προβλήματα έρχονται μαζί, δηλαδή να με βλέπει και να νιώθει όμορφα, να με στηρίζει. Η δουλειά μου είναι και η δεύτερη μου σχέση, οπότε αν δεν αγαπήσει τη δουλειά μου… Η γυναίκα θέλω να έχει χιουμορ, εσωτερική ομορφιά και να ξεπερνάει προβλήματα».

Στη συνέχεια, λίγο πριν το κλείσιμο της πρώτης ώρας της εκπομπής, η Νατάσα Θεοδωρίδου εμφανίστηκε στην οθόνη της εκπομπής και μάλιστα καλησπέρισε με ένα ιδιαίτερο κομπλιμέντο τόσο τον καλεσμένο όσο και τον οικοδεσπότη του Ενώπιος Ενωπίω.

«Καλησπέρα σας, καλησπέρα σας! Χαίρομαι πολύ που είμαι ανάμεσα σε δύο τόσο όμορφα αγόρια, τόσο όμορφους άντρες» ανέφερε αρχικά με χαμόγελο η τραγουδίστρια με τον παρουσιαστή της εκπομπής να απαντά με χιούμορ πως «πω, πω εγώ σήμερα… Με είπε πριν αγόρι ο Καρράς, με είπε τώρα και η Νατάσα, αισθάνομαι ξανά στα 30! Επιστροφή στα 30»!

«Ο Κωνσταντίνος θα γράψει ιστορία, είμαι βέβαιη για αυτό. Την γράφει την ιστορία του ήδη, έχει μακρά πορεία και είναι αρκετά χρόνια στην δουλειά αυτή και η επιτυχία τον συνάντησε. Αυτό που εύχομαι εγώ από καρδιάς, Κωνσταντίνε μου, είναι και να την έχεις την επιτυχία συνοδοιπόρο σου αλλά και να την κρατήσεις. Να μπορείς δηλαδή να είσαι ένας επιτυχημένος άνθρωπος και να το διατηρείς. Για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο έργο» σημείωσε, σε άλλο σημείο, η κορυφαία τραγουδίστρια για τον Κωνσταντίνο Αργύρο. «Είναι ένα πλάσμα που μιλάει πάντα όμορφα και είναι ήρεμος. Δεν μιλάει δηλαδή άσχημα για τους ανθρώπους και εγώ αυτό το εκτιμάω πάρα πολύ και δη στη δική μας τη δουλειά που δεν μας περισσεύει και πολύ η καλοσύνη. Αυτό που αγαπώ, επίσης, πολύ και συνάντησα στον Κωνσταντίνο είναι η οικογένεια του. Εξαιρετικοί άνθρωποι και καταλαβαίνω γιατί ο Κωνσταντίνος έχει αυτή τη στάση και είναι αρχοντικός ενώ είναι ένα νέο παιδί».

Read more