Κλόντια Σίφερ: Η γυμνή φωτογραφία της με τον Σταλόνε [pic]
Tη μεγάλη ιστορία της ως μοντέλο κοινοποιεί συχνά στους followers της
LIFESTYLE

Κλόντια Σίφερ: Η γυμνή φωτογραφία της με τον Σταλόνε [pic]

Κλόντια Σίφερ: To 49χρονο πρώην μοντέλο παραμένει μια πολύ όμορφη γυναίκα που συνηθίζει να ανεβάζει παλιές φωτογραφίες της στο Instagtam.

Κλόντια Σίφερ: Ανέβασε πρόσφατα στον λογαριασμό της στο Instagram τη γυμνή φωτογράφισή της με τον Σταλόνε από το μακρινό 1995 για λογαριασμό του οίκου Versace.

Η Κλόντια Σίφερ θυμήθηκε τα χρόνια που μεσουρανούσε στο star system, ανεβάζοντας μια παλιά φωτογραφία της με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, από την εποχή που οι δυο τους ήταν τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα του Χόλιγουντ. «Με το βλέμμα στραμμένο στις ημέρες του Avedon», έγραψε στο Instagram αναφερόμενη φυσικά στον σπουδαίο φωτογράφο μόδας Richard Avedon που είχε φωτογραφίσει γυμνούς τους δύο ηθοποιούς, για λογαριασμό του οίκου μόδας Versace.

Η φωτογράφιση του Avedon έχει σαφείς αναφορές στην απεικόνιση των πρωτόπλαστων στον Παράδεισο. Οι δυο τους είναι ολόγυμνοι και την θέση των φύλλων συκής, έχει πάρει το έμβλημα του οίκου Versace.

Η 49χρονη Γερμανίδα μοιράστηκε με τα 1,3 εκατομμύρια ακολούθους της μία από τις πιο κλασικές φωτογραφίες της από το μακρινό 1995, με   H Σίφερ συνηθίζει να ανεβάζει παλιές φωτογραφίες με διάσημους φίλους τους στο Instagram, από εκδηλώσεις και αξιομνημόνευτες περιστάσεις: πρεμιέρες ταινιών, ντεφιλέ μόδας και επαγγελματικές φωτογραφήσεις.

Read more