Κλέλια Ρένεση: H πιο όμορφη ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της [pics]
Η ζωή της άλλαξε όταν έγινε μητέρα
LIFESTYLE

Κλέλια Ρένεση: H πιο όμορφη ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της [pics]

Κλέλια Ρένεση: Η ηθοποιός έγινε μητέρα ακριβώς πριν έναν χρόνο.

Κλέλια Ρένεση: Έτσι με αφορμή τα πρώτα γενέθλια της κόρης της, ανέβασε μια όμορφη φωτογραφία για να δώσει τις καλύτερες ευχές της στο κοριτσάκι της.

«Ένας χρόνος από τη μέρα που γεμίσαμε κοράλλια ολουθε! Στην πιο ιδιαίτερη αποστολή της ζωής μου πέρασα κ περνώ τεστ σαν γιγάντια κύματα κ με λαχτάρα περιμένω τα επόμενα. Ευχαριστώ αυτούς που ήταν στο πλάι μου σ αυτό το ταξίδι. Κ όλους εσάς για τις ευχές.
Δεν έχει αξία όμως να χω εγώ ένα τυχερό κ υγιές κ δυνατό παιδί, όταν τριγύρω τα παιδιά του κόσμου υποφέρουν, λιμοκτονούν, ορφανεύουν από γονείς η από αγάπη κ η καρδιά τους γεμίζει φόβο.
Η ευχή μου σήμερα που ο ήλιος της κόρης μου κλείνει μια στροφή, είναι να βρουν όλα τα παιδιά μια θέση στον ήλιο, όπως τους αξίζει και να χει κ αυτή χιλιάδες παιδιά για συντροφιά.

Αλλιώς έτσι όπως την κόβω, θα παλεύει μια ζωή για να τα σώσει. Όπως κ να χει , δύναμη σε όλες τις μανάδες, σε όλους όσους παλεύουν να δουν τα παιδιά τους να λάμπουν, σε όσους παλεύουν να δουν όλα τα παιδιά χαρούμενα. Εκεί είναι η αξία. Αυτός είναι ο χρυσός. Αυτή έπρεπε να είναι η μονάδα μέτρησης του χρυσού του κράτους κ η μόνη παρακαταθήκη.
Τα σέβη μου κ «τα φτερά μου ανοίγω στον αέρα
Ότι απομένει απ τη ζωή είναι μια μέρα», έγραψε η ίδια.

Read more