Katy Perry: Έκανε την πιο extreme αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της [pic]
Λάτρης των χρωμάτων και των έντονων αλλαγών
LIFESTYLE

Katy Perry: Έκανε την πιο extreme αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της [pic]

Katy Perry: Έχουμε συνηθίσει τις πολύ τολμηρές επιλογές της όσον αφορά στο χρώμα των μαλλιών της.

Katy Perry: Λίγο πριν γεννήσει αιφνιδίασε τους fans της με μια πολύ τολμηρή επιλογή στο χρώμα των μαλλιών της.

Στο τελευταίο της post η Perry ποζάρει με πορτοκαλί μαλλιά λίγο πριν γεννήσει και γίνει μαμά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🍊 Orange you glad TODAYS THE DAY! 🍊 Hope you enjoy my 🎪 (big) top tier 🎪 performance at @Tomorrowland Around the World 🌍 the digital festival – 12.50pm PDT / 3.50pm EDT / 21h50 CET – info & tickets: tomorrowland.com or at the link in my bio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry) στις

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε με σιγουριά εάν το χρώμα είναι μόνιμο ή κάποια περούκα για τις ανάγκες προώθησης του Tomorrowland. Όπως και να έχει τα σχόλια έπεσαν βροχή με άλλους να την αποθεώνουν και άλλοι να ξαφνιάζονται αλλά όχι ευχάριστα. Στο παρελθόν η star  έχει δοκιμάσει πολλά τολμηρά hair looks, όπως το μπλε χρώμα, αλλά το συγκεκριμένο χρώμα είναι ακόμη πιο ιδιαίτερο.

H αλήθεια είναι πως η Katy Perry αλλάζει τα μαλλιά της συνεχώς, καθώς την έχουμε δει με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει μείνει πιστή στο ξανθό πλατινέ μαλλί της, άλλοτε κοντοκουρεμένο και άλλοτε σε ένα όμορφο καρέ. Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που έχει δοκιμάσεις περούκες και extensions.

Εάν η μεταμόρφωση της αυτή είναι πραγματική τότε φαίνεται πως προετοιμάζεται με τον τρόπο της για τον ερχομό του παιδιού της. Η Kate Perry και ο Orlando Bloom πλέουν αυτή την εποχή σε πελάγη ευτυχίας μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της τον Μάρτιο που συνοδεύτηκε και με αρκετές φωτογραφίες στην πορεία.

Read more