Κάτια Ζυγούλη: «Έκανα δοκιμαστικό για το GNTM αλλά δεν ήμουν αυτό που ζητούσαν» [vid]
Τα παιδιά είναι δώρα
LIFESTYLE

Κάτια Ζυγούλη: «Έκανα δοκιμαστικό για το GNTM αλλά δεν ήμουν αυτό που ζητούσαν» [vid]

Κάτια Ζυγούλη: Το μοντέλο και πρόσφατα και παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή της Τετάρτης The 2Night Show

H Κάτια Ζυγούλη σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις μίλησε για τον Σάκη Ρουβά, την οικογένειά τους αλλά και για το δοκιμαστικό στο GNTM που δεν είχε αίσια κατάληξη.

Η Κάτια Ζυγούλη μίλησε για τα τέσσερα παιδιά που έχουν με τον Σάκη Ρουβά και είπε πως αρχικά ήθελαν να κάνουν ένα παιδί, αλλά ακολούθησαν και άλλα τρία.

«Αυτές οι ψυχές ήθελαν να ενσαρκωθούν και διάλεξαν εμένα και τον Σάκη και ήρθαν. Ήταν σαν δώρα, “έβρεχε” παιδιά. Η Αναστασία ήρθε από μόνη της, δώρο Θεού. Σοκαριστικό, δεν σ’ το κρύβω, καλοδεχούμενο βέβαια. Δυσκολεύτηκα να το συνειδητοποιήσω όταν έμεινα έγκυος. Ήμουν 29, αλλά ήμουν στον κόσμο μου τότε. Δούλευα πάρα πολύ και κάπου μέσα μου στενοχωριόμουν, και όταν ήρθε το πρώτο παιδί, δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι αυτό θα μου φέρει ένα δώρο ηρεμίας, μιας και για εμένα ήταν το τέλος της καριέρας μου».

Το μοντέλο όμως αναφέρθηκε και στο δοκιμαστικό που έκανε για το «GNTM» και τη θέση του κριτή. Αποκάλυψε πως είχε πάει με ρομαντική διάθεση ώστε να βοηθήσει τις υποψήφιες να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

«Πήγα στο δοκιμαστικό με μια τόσο ρομαντική διάθεση γιατί έχω την τάση να θέλω να είμαι χρήσιμη. Θέλω, με ότι έχω μάθει, να βοηθήσω και κάποιον άλλον. Έχω την ανάγκη να είμαι χρήσιμη. Όταν πήγα εκεί πέρα ήμουν τόσο γλυκιά, συγκαταβατική… Δεν με επέλεξαν και ξέρω ακριβώς το λόγο. Στην πορεία κατάλαβα πως δεν ήμουν εγώ γι’ αυτό το πράγμα», είπε αρχικά η Κάτια Ζυγούλη.

«Και αν κάτι αλλάξει, γιατί δεν πρέπει να λέμε “ποτέ”, και βρεθώ εκεί, θα είμαι πάλι η ίδια συγκαταβατική Κάτια που θέλει να είναι χρήσιμη. Η γλυκιά, η απαλή, μην τον πληγώσεις τον άνθρωπο, δεν επιτρέπεται να πληγώνουμε τους ανθρώπους. Γιατί;», «Τα παιδιά που πηγαίνουν εκεί, πηγαίνουν με όνειρα, θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Επειδή έχω υπάρξει στη θέση του να με κρίνουν για τα πάντα, έχω πληγωθεί ως ακατέργαστο παιδάκι, δεν αξίζει σε κανέναν να του φέρονται έτσι», είπε η Κάτια Ζυγούλη.

Read more