Κάτια Ταραμπάνκο: Ποιος είναι ο νέος σύντροφος του γνωστού μοντέλου που διαπρέπει στο Survivor [pic]
Ευτυχισμένη δείχνει στην προσωπική της ζωή
LIFESTYLE

Κάτια Ταραμπάνκο: Ποιος είναι ο νέος σύντροφος του γνωστού μοντέλου που διαπρέπει στο Survivor [pic]

Κάτια Ταραμπάνκο: Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 2 συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία στο ριάλιτι επιβίωσης.

Κάτια Ταρμπάνκο: Για να συμμετάσχει στο Survivor η όμορφη Κάτια άφησε την καλοπέραση της στην Αθήνα αλλά και τη νέα σχέση της.

Ο δεσμός της μάλιστα, είχε γίνει γνωστός λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο. Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι μια δυναμική γυναίκα που διεκδικεί με πάθος τη νίκη. Αυτό έκανε στο GNTM 2 και αυτό κάνει και τώρα αυτή τη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μέχρι στιγμής έχει κερδίσει τους τηλεθεατές, τόσο με τις πολύ καλές επιδόσεις της στα αθλήματα όσο με την προσωπικότητά της. Σίγουρο είναι ακόμα ότι είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες στον Άγιο Δομίνικο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο άφησε όμως στην Αθήνα τον νέο της σύντροφο. Η ίδια φαινόταν πολύ χαρούμενη στο πλευρό του και αν και δεν πρόβαλε την σχέση της, ο φακός των παπαράτσι τους είχε απαθανατίσει να κάνουν βόλτα στην πόλη.

Με τον νέο της σύντροφο φωτογραφήθηκε από το περιοδικό ΟΚ την στιγμή που οι δυο τους πιασμένοι χέρι – χέρι βόλταραν στην Αθήνα. Το ζευγάρι ήταν άνετο και δεν έκρυβε τον έρωτά του.

Ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο είναι στέλεχος της Οxygen bikes και συγκεκριμένα Ceo marketing. Την περίοδο 2011-2012 ο Κωνσταντίνος ως αντιπρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας πραγματοποίησε μια μεγάλη σειρά δραστηριοτήτων γύρω από το άθλημα. Επίσης κατέχει δίπλωμα μάρκετινγκ και διαφήμισης από το London School of Foreign Trade, καθώς και μεταπτυχιακό πάνω στον τομέα του αθλητικού μάρκετινγκ.

https://www.youtube.com/watch?v=ONBryu-CBek&feature=emb_title

Read more