Κάτια Δανδουλάκη: Το αγαπημένο της ζευγάρι από τις «Άγριες Μέλισσες» [vid]
Η μεγάλη πρωταγωνίστρια μιλά για την αγαπημένη μας σειρά
LIFESTYLE

Κάτια Δανδουλάκη: Το αγαπημένο της ζευγάρι από τις «Άγριες Μέλισσες» [vid]

Κάτια Δανδουλάκη: Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 το οποίο γνωρίζει φέτος μεγάλη επιτυχία.

Κάτια Δανδουλάκη: Η ηθοποιός ήταν καλσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινοί Τύποι», την Κυριακή 31 Μαΐου.

«Ο κόσμος αγκιστρώθηκε από το πρώτο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες», είπε η ηθοποιός γιατί μιλάει για τη ζωή. Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του καθημερινού σίριαλ αναφέρθηκε με θέρμη στην ανταπόκριση που έχουν οι «Άγριες Μέλισσες» στο τηλεοπτικό κοινό. «Το μήνυμα που προβάλλει η σειρά είναι η ζωή, η αγάπη, ο πόνος, το μίσος, η βία. Τι αισθανόμαστε δηλαδή μέσα μας. Το μήνυμα είναι η ίδια η ζωή. Δεν υπάρχει κανένα άλλο μήνυμα».

«Το θέμα είναι η διαχείριση των θεμάτων. Εδώ, λοιπόν, η διαχείριση είναι τέτοια που, όταν συμμετέχει με τέτοια λαχτάρα ο κόσμος, σημαίνει πως έχει αντίκτυπο στην ψυχή του. Ο κόσμος αγκιστρώθηκε από το πρώτο επεισόδιο. Δεν αγκιστρώνεσαι μονάχα όταν κάθεσαι χαλαρά. Όταν έχει αντίκτυπο στην ψυχή σου. Άρα ο κόσμος κάτι νιώθει. Κάπου κλαίει και κάπου γελάει, γιατί υπάρχουν και πολύ ωραίες κωμικές σκηνές» συμπλήρωσε, επίσης, η Κάτια Δανδουλάκη.

Και όπως σχολίασαν μαζί με τους παρουσιαστές, οι χαρακτήρες της σειρά προκαλούν από θυμό μέχρι το γέλιο στο κοινό, όπως για παράδειγμα ο νοματάρχης με τη μητέρα του που είναι και το αγαπημένο της δίδυμο ή  ο κουρέας με τον καφετζή!

Read more