Κάτια Δανδουλάκη: Ο κρυφός γάμος με τον Πλωρίτη και άλλα διηγήματα [vid]
Η ηθοποιός έχει πάντα όμορφες ιστορίες να διηγηθεί
LIFESTYLE

Κάτια Δανδουλάκη: Ο κρυφός γάμος με τον Πλωρίτη και άλλα διηγήματα [vid]

Κάτια Δανδουλάκη: H ηθοποιός ήταν καλεσμένη το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος».

Κάτια Δανδουλάκη: Μια συνέντευξη με την Κάτια Δανδουλάκη έχει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι αυθόρμητη, με χιούμορ και πολλές ιστορίες που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Η Κάτια Δανδουλάκη είχε πολλά να πει στο κοινό και τους οικοδεσπότες της εκπομπής Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο για άγνωστα περιστατικά της ζωής της και αλλά και την απόφαση που πήρε με τον Μάριο Πλωρίτη να παντρευτούν κρυφά, εξηγώντας πώς αντέδρασε ο παπάς όταν τους είδε να φεύγουν με διαφορετικά αυτοκίνητα προς άλλες κατευθύνσεις.

«Ήταν μια καθημερινή ημέρα που δεν άλλαξε το πρόγραμμά της. Πήγαμε στη Ρηγίλλης, σε ένα εκκλησάκι, παντρευτήκαμε. Πήγα εγώ μετά στη Λάμψη να κάνω το γύρισμα, μάλιστα τότε ήμουν με τον Χρήστο τον Πολίτη που δεν ήξερε τίποτα και ο Μάριος πήγε στο Βήμα να γράψει το άρθρο του».

Και συνέχισε: «Ο παπάς όταν μας έβλεπε να βγαίνουμε απόρησε, δηλαδή θα πάτε χώρια; μας έκανε. Πήγα λοιπόν εγώ στο γύρισμα και με βάλανε στο τελεφερίκ μαζί με τον Χρήστο. Η κάμερα ήταν μπροστά μας και μας έλεγαν ότι πρέπει να μιλάμε. Του λέω, Χρήστο, πρέπει να μιλάμε. Ναι, τι να λέμε, μου κάνει. Παντρεύτηκα, του λέω και γέλασε, νόμιζε ότι του λέω σαχλαμάρες».

«Λέω, Χρήστο μου είναι αλήθεια, στο λέω γιατί δεν ακούν οι κάμερες, παντρεύτηκα πριν μια ώρα. Και γύρισε και μου έκανε μια αγκαλιά και μου έδωσε ένα φιλί, δεν την ξεχνάω εκείνη τη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κάτια Δανδουλάκη.

Read more