Κάτια Δανδουλάκη «Μένουμε Σπίτι»: Μήνυμα για την καμπάνια της ΕΡΤ [vid]
Μένουμε Σπίτι για όσους αγαπάμε από την Κάτια Δανδουλάκη
LIFESTYLE

Κάτια Δανδουλάκη «Μένουμε Σπίτι»: Μήνυμα για την καμπάνια της ΕΡΤ [vid]

Κάτια Δανδουλάκη «Μένουμε Σπίτι»: H ηθοποιός συμμετέχει μαζί με ένα σύνολο αγαπημένων ηθοποιών στην εκστρατεία της ΕΡΤ με σύνθημα «Μένουμε σπίτι»

Κάτια Δανδουλάκη «Μένουμε Σπίτι»: H δημόσια ραδιοτηλεόραση έχει ξεκινήσει επικοινωνιακή εκστρατεία για τον περιορισμό του covid-19, με σύνθημα «Μένουμε σπίτι». Η Κάτια Δανδουλάκη, όπως και πολλοί άλλοι ηθοποιοί και καλλιτέχνες,  περιγράφει πώς περνάει τον χρόνο της όλες αυτές τις ημέρες που βρίσκεται στο σπίτι, ενώ τονίζει ότι πρέπει να δούμε την θετική πλευρά των πραγμάτων και να απολαύσουμε στιγμές που πριν αναζητούσαμε. «Θα τα καταφέρουμε! Σπίτι μας τώρα με πολύ προσοχή, για να χαρούμε πολλά μετά».

Έχει την καταγωγή της από τη Σητεία από την πλευρά του πατέρα της και από τη Μικρά Ασία από την πλευρά της μητέρας της. Τελείωσε τη Σχολή Θεάτρου του Κάρολου Κουν και το London School of Dramatic Art. Κατά την παραμονή της στο Λονδίνο συνεργάστηκε με το BBC σε τηλεταινίες και ραδιοφωνικές παραγωγές. Από το 1996 ήταν παντρεμένη με τον Μάριο Πλωρίτη (ο οποίος απεβίωσε το 2006), ο οποίος έχει μεταφράσει και προσαρμόσει πολλά θεατρικά έργα στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει η ίδια.

Read more