Κάτια Δανδουλάκη: Η απάντησή της για το περιστατικό με τον γνωστό ηθοποιό – Δείτε την επιστολή της [vid]
«Τα θύματα είναι ήρωες»
LIFESTYLE

Κάτια Δανδουλάκη: Η απάντησή της για το περιστατικό με τον γνωστό ηθοποιό – Δείτε την επιστολή της [vid]

Κάτια Δανδουλάκη:

Κάτια Δανδουλάκη: Μετά τις καταγγελίες των τριών γυναικών ηθοποιών για τον γνωστό ηθοποιό, η πρωταγωνίστρια απάντησε με μια επιστολή της.

Η ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη προέβη στην πρώτη της τοποθέτηση για τις καταγγελίες παρενόχλησης ηθοποιών στον χώρο του θεάτρου. «Σέβομαι τη σοβαρότητα του θέματος. Αυτή τη στιγμή οφείλουν να μιλούν αποκλειστικά και μόνο οι εμπλεκόμενοι και οι δικηγόροι τους. Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να γίνεται ανεκτός και να δικαιολογείται σε καμία κοινωνία», σημειώνει σε ιδιόχειρη επιστολή της που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1.

«Δηλώνω τον απεριόριστο θαυμασμό, την εκτίμηση και τη συμπαράστασή μου στα θύματα που στην ουσία είναι οι ήρωες μιας επιβεβλημένης κάθαρσης. Ο χώρος του θεάτρου είναι ο καθρέφτης της ζωής μας και η ζωή είναι ΙΕΡΗ» καταλήγει η κα Δανδουλάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το 2019 η Κάτια Δανδουλάκη έκλεισε το θέατρό της για δύο μήνες διακόπτοντας τη συνεργασία με σκηνοθέτη – ηθοποιό κατά την παράστασή «Έγκλημα στο Όριαντ Εξπρές», ύστερα από τις καταγγελίες για ψυχολογική βία και σεξουαλική παρενόχληση από την Λένα Δροσάκη.

Read more