Κατερίνα Ζαρίφη Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μια συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο των γονιών τους [vid]
Η Κατερίνα Ζαρίφη είχε μια όμορφη συζήτηση με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου στην ΕΡΤ
LIFESTYLE

Κατερίνα Ζαρίφη Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μια συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο των γονιών τους [vid]

Κατερίνα Ζαρίφη Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι δύο γυναίκες έκαναν μια πολύ ωραία συζήτηση στο Σημείο Συνάντησης στην ΕΡΤ.

Κατερίνα Ζαρίφη Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μίλησαν για πολλά αλλά μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν μίλησαν για τον θάνατο των δικών τους ανθρώπων.

«Το έμαθα τη μέρα των γενεθλίων μου ότι είναι άρρωστος ο μπαμπάς», εξομολογείται η Κατερίνα Ζαρίφη. Η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε ότι συνέβη σε μια περίοδο που δεν θα ήταν εύκολο για την ίδια να «βγαίνει» στην τηλεόραση και η Ελένη Μενεγάκη της έδωσε τον χώρο που χρειαζόταν. “Όταν αρρώστησε ο μπαμπάς μου πήγαινα σε όλες τις χημειοθεραπείες, μετά έφευγα πήγαινα ραδιόφωνο, μιλάμε για ροκ κατάσταση. Έκανα και τηλεόραση τότε, αλλά το είχα συζητήσει με την Ελένη Μενεγάκη και προς τιμήν της μου είπε “πάρε τον χρόνο σου”, γιατί τηλεοπτικά εγώ καρφώνομαι. Το έμαθα τη μέρα των γενεθλίων μου ότι είναι άρρωστος ο μπαμπάς».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, στη συνέχεια, μοιράστηκε τη δική της εμπειρία: “Εγώ τότε ήμουν στο θέατρο. Ο μπαμπάς μου μπήκε εντατική την 1η Φλεβάρη και μέχρι τις 19 που έφυγε εγώ ήμουν κάθε μέρα στο θέατρο. Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά προς το τέλος ότι μας έλεγαν ότι μετράει ώρες κι εγώ έπρεπε να πάω στο θέατρο. Είχα πει τότε στους συναδέλφους να πούμε τα λόγια λίγο πιο γρήγορα για να προλάβω να πάω στον μπαμπά μου. Είχαμε βγάλει την παράσταση αυτή πολύ γρήγορα».

Read more