Κατερίνα Ζαρίφη Αναστάσιος Ράμμος: Θετικοί στον κορονοϊό – Μπαίνει σε καραντίνα το J2US [vid]
Καραντίνα μέχρι νεωτέρας
LIFESTYLE

Κατερίνα Ζαρίφη Αναστάσιος Ράμμος: Θετικοί στον κορονοϊό – Μπαίνει σε καραντίνα το J2US [vid]

Κατερίνα Ζαρίφη Αναστάσιος Ράμμος: Η παρουσιάστρια και το «ζευγάρι» της βγήκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Κατερίνα Ζαρίφη – Αναστάσιος Ράμμος: Η παρουσιάστρια και ο παρτενέρ της είναι ασυμπτωματικοί και βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό στο επαναληπτικό τεστ.

Είναι άλλοι δύο από τους τέσσερις συνολικά διαγωνιζόμενους του J2US που βρέθηκαν θετικοί, μετά τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του show  Νίκος Κοκλώνης στην εκπομπή «Ευτυχείτε», το show θα μπει αναγκαστικά σε καραντίνα.

«Πήραμε την απόφαση και για 15 μέρες κλεινόμαστε σπίτι μας όλοι, καλού κακού. Δεν θα έχουμε J2US ούτε την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα δυστυχώς είχαμε άλλα δύο θετικά αποτελέσματα, τα οποία είχαν βγει αρνητικά. Δεν ξέρουμε πού κόλλησαν. Εμείς πρέπει να πάρουμε πάλι όλες τις προφυλάξεις, άρα 15 μέρες δεν βγαίνει τίποτα στον αέρα, κανένα γύρισμα, κανένα show. Όλοι ασυμπτωματικοί, όλοι μια χαρά και αυτό είναι που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας».

«Αυτός ο ιός είναι τόσο κοντά μας που μπορεί να μη νιώθουμε τίποτα, να μη φαίνεται τίποτα, να είμαστε μια χαρά και τελικά να βγούμε θετικοί και να το μεταδίδουμε. Άρα, αποστάσεις, τεστ και μάσκες. Εγώ πήρα την απόφαση να μην κρύψουμε ούτε ένα περιστατικό, αυτό έχει τα καλά του και τα κακά του γιατί καταλαβαίνεις ότι πάρα πολλοί θα ήθελαν να αποκρύψουν κάποια κρούσματα για πολλούς λόγους», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοκλώνης.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, το J2US να μην βγει ούτε το επόμενο Σάββατο.

Read more