Κατερίνα Παπουτσάκη: Η πόζα με το κόκκινο μαγιό που «αναστάτωσε» την παραλία [pics]
Προσέχει την εμφάνισή της και δείχνει πολύ ευτυχισμένη με τα δυο της παιδιά
LIFESTYLE

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η πόζα με το κόκκινο μαγιό που «αναστάτωσε» την παραλία [pics]

Κατερίνα Παπουτσάκη: H βόλτα της στην παραλία και η βουτιά στη θάλασσα με ένα κατακόκκινο μαγιό, που ανέβασε η ηθοποιός αποθεώθηκε στο Instagram.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε με τα παιδιά και τον άντρα της στην παραλία πριν από μερικές μέρες για να κάνουν τα πρώτα τους μπάνια.

Η πόζα της στην παραλία, ξαπλωμένη, φορώντας ένα μικροσκοπικό κόκκινο μαγιό και οι φωτογραφίες που ανέβασε στη συνέχεια στον λογαριασμό της στο  Instagram μας εντυπωσίασε αποδεικνύοντας ότι οι δυο εγκυμοσύνες δεν άφησαν κανένα σημάδι στο κορμί της. Μάλιστα τα likes έφτασαν τα 11 χιλιάδες likes και τα 100 σχόλια από θαυμαστές ήταν μόνο θαυμασμού  και αγάπης!

Όσον αφορά στην περίοδο της καραντίνας η Κατερινα Παπουτσάκη αναφέρει σε συνέντευξή της: «Πέρασα πολύ ωραία την περίοδο της καραντίνας, επικεντρώθηκα στην καθημερινότητα, γιατί ο Παναγιώτης δούλευε πολύ για να βρει λύσεις και εγώ ήμουν με τα παιδάκια. Έζησα στο πετσί μου τον ρόλο της Ελληνίδας μάνας που μαγειρεύει, πλένει, καθαρίζει, είναι με τα παιδιά όλη μέρα, είναι μαι full time job! Ειδικά με τον Κίμωνα που είναι 14 μηνών και είναι ένας «τρελός τύπος». Είναι διαφορετική περίπτωση σε σχέση με τον Μάξιμο […] Μπήκα σε έναν ρυθμό και τώρα που θα βγω γιατί θα χρειαστεί, νιώθω παράξενα, γιατί κάτι μου άρεσε σε όλο αυτό, ήρθα πολύ κοντά με όλη αυτή τη διαδικασία και αισθάνθηκα όμορφα» δήλωσε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Σχετικά με τα νέα της επαγγελματικά βήματα, η ηθοποιός ανέφερε πως τα γυρίσματα του νέου σίριαλ που θα πρωταγωνιστεί αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο και τη χαρακτήρισε ως μια «νοσταλγική και ωραία δουλειά», η οποία θα διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του ’60, ενώ δεν έκρυψε τον προβληματισμό της σχετικά με τις συνθήκες που θα επικρατούν από εδώ και πέρα στα γυρίσματα.

Read more