Κατερίνα Μονογυιού: Η συλλαβιστή ομιλία και το σοκ που έπαθε μετά το bullying [vid]
Η γοητευτική βουλευτής μίλησε για το θέμα του bullying
LIFESTYLE

Κατερίνα Μονογυιού: Η συλλαβιστή ομιλία και το σοκ που έπαθε μετά το bullying [vid]

Κατερίνα Μονογυιού: Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show το βράδυ της Πέμπτης.

Κατερίνα Μονογυιού: Η βουλευτής εξήγησε ότι έγινε αντικείμενο αρνητικών και χλευαστικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από ομιλία της στη Βουλή, λόγω της δυσλεξίας και της διάσπασης προσοχής που έχει, ενώ δηλώνει πληγωμένη με τα όσα ειπώθηκαν για εκείνη.

«Νιώθω πολύ περήφανη για όσα μου έχει δώσει ο Θεός. Η δυσλεξία είναι κληρονομική. Δυσκολεύτηκα να διαβάσω γιατί έχω και διάσπαση προσοχής και άκουγα κάποιους πίσω μου να μιλάνε. Όταν νιώσω καλύτερα ίσως να μιλάω ελεύθερα. Πήρα το ρίσκο ότι μπορεί να συλλαβίσω αλλά αποσπάστηκε η προσοχή μου και βγήκε η δυσλεξία. Μεγάλες προσωπικότητες ανθρώπων έχουν γεννηθεί με δυσλεξία. Με πλήγωσε το γεγονός ότι πληγώθηκαν παιδιά με δυσλεξία λόγω του μπούλινγκ. Πολλά παιδιά που έχουν δυσλεξία μου έστειλαν μηνύματα στο instagram».

«Όταν μου έγινε bullying, έπαθα σοκ». Η Μονογυιού όμως επισήμανε και κάποια πράγματα για τους γονείς: «Αν μια μαμά παραμελήσει το παιδί στο δημοτικό και δεν πιστέψει στις δυνατότητές του, το παιδί αυτό θα καταστραφεί γιατί μειώνεται η αυτοπεποίθησή του και δεν μπορεί να τα καταφέρει».

Η εντυπωσιακή βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. όμως μίλησε και για τον έρωτά της, τον σύντροφο της ζωής της, Χάρη Μαριόλη, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο γάμο τους, αλλά και την επιθυμία της να κάνει ένα παιδάκι. Η πολιτικός όπως περιέγραψε είχε καταφθάσει στην Ιερά Μονή της Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μερά της Μυκόνου με μια Rolls-Royce και με… εννέα παρανυφάκια να κρατάνε το νυφικό της.

Read more