Κατερίνα Λένη: «Δεν έχω την ανάγκη να μιλήσω με κανέναν από τους παίκτες του MasterChef» [vid]
Εκρηκτική και αυθόρμητη
LIFESTYLE

Κατερίνα Λένη: «Δεν έχω την ανάγκη να μιλήσω με κανέναν από τους παίκτες του MasterChef» [vid]

Κατερίνα Λένη: Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή της Τετάρτης ήταν η μαγείρισσα του «MasterChef 4».

Κατερίνα Λένη: Η πρώην παίκτρια του «MasterChef 4» βρέθηκε στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα έλεγα χειρότερα μέσα στο MasterChef» ανέφερε χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας γιατί δε θέλει να λύσει τις διαφορές της με κανέναν από τους συμπαίκτες της.

«Εκεί που φτύνω, δεν ξανά γλύφω» , «Είμαι ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος και όσοι με γνωρίζουν θα πουν ότι είμαι και ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Με τους ευγενικούς, παρακαλώ. Με αυτούς που δεν είναι ευγενικοί αλλά είναι δήθεν, κουτοπόνηροι, ανήθικοι και ανέντιμοι, δεν μπορώ. Μου γυρίζουν τα μάτια (…) Δεν θα ήθελα να μιλήσω με κανέναν από τους παίκτες».

«Δεν θα πω εύκολα κάποια πράγματα ούτε είμαι ένας άνθρωπος παρορμητικός. Έχω ζυγίσει, τα έχω ξαναζυγίσει τα πράγματα αλλά για να πω ότι εσύ δεν μου κάνεις σαν άνθρωπος, θα έχει τελειώσει» πρόσθεσε. Σε ένα παιχνίδι θεωρώ, ναι, ότι βγαίνουν οι πραγματικοί χαρακτήρες. Εάν φοράς μια μάσκα, πόσο θα την φορέσεις;» αναρωτήθηκε, επίσης, η πρώην παίκτρια του «MasterChef 4».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τους άνδρες η Κατερίνα Λένη δήλωσε: «Δεν ξέρω αν λατρεύτηκα από τους άντρες, αλλά πιστεύω πως σίγουρα με φοβούνται. Οι φίλοι μου μου λένε “λίγο να γλυκάνεις, να ηρεμήσεις”… Γιατί να γλυκάνω; Να γίνω μια Barbie για να έχω ένα άνδρα δίπλα μου; Δεν θέλω. Ποτέ να μην έχω. Δεν είμαι αυτό..», είπε χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα Λένη αυτό το διάστημα εμφανίζεται στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου και μαγειρεύει live για το τηλεοπτικό κοινό.

Read more