Κατερίνα Καραβάτου: Επέστρεψε στην εκπομπή και έδωσε ρεπό στον Κρατερό [vid]
Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της Κατερίνας
LIFESTYLE

Κατερίνα Καραβάτου: Επέστρεψε στην εκπομπή και έδωσε ρεπό στον Κρατερό [vid]

Κατερίνα Καραβάτου: Η παρουσιάστρια επέστρεψε στην εκπομπή μετά από δέκα ημέρες απουσίας.

Κατερίνα Καραβάτου : Επέστρεψε «Στη Φωλιά των Κου Κου» αλλά ήταν η σειρά του ο Κρατερού Κατσούλη να απουσιάζει από την εκπομπή.

Η παρουσιάστρια ήταν φανερά συγκινημένη που επέστρεψε και πάλι στο πόστο της και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές της όταν μετά την κατάρρευση της την περασμένη Δευτέρα (4-02) οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Σάββα που εκείνη τη Δευτέρα που κατέρρευσα ήρθε εδώ και προσπαθούσε με διάφορα αποτυχημένα αστεία να με κάνει να γελάσω…». Η παρουσιάστρια, λίγο αργότερα εξήγησε τον λόγο που από την εκπομπή σήμερα λείπει ο σύζυγός της.

«Ήταν μια περίοδος αρκετά μοναχική, ξεπεράστηκε και είμαι καλά, Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους φίλους μου για όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασα και δεν ήθελα να μιλάω σε κανέναν. Το σταθμό, την παραγωγή και όλους όσοι ήταν κοντά μου. Να ευχαριστήσω επίσης όλους τους ανθρώπους στο νοσοκομείο, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό.

Έχει περάσει όλο αυτό και θέλω να ευχαριστήσω κι εσάς και τους συνάδελφους μου, που πολύ διακριτικά δεν με έφεραν σε δύσκολη θέση και σεβάστηκαν γιατί η υγεία είναι ένα προσωπικό δεδομένο. Είμαστε όλοι εδώ μαζί και γεροί και καλά. Είμαι χαρούμενη, αλλιώτικη και το βλέπω σήμερα σαν πρεμιέρα. Εξέλαβα την αγάπη σας και είχα ανάγκη τη δύναμή σας. Τώρα ο Κρατερός λείπει, δεν είναι εδώ και του έδωσα ένα ρεπό για να ξεκουραστεί. Είναι όλα μια χαρά», είπε μεταξύ άλλων.

Read more