Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση και ο εκνευρισμός της για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη [vid]
Οι συζητήσεις περί εγκυμοσύνης έφεραν τους δικούς της σε δύσκολη θέση
LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση και ο εκνευρισμός της για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη [vid]

Κατερίνα Καινούργιου: Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε ευρέως στα τηλεοπτικά και διαδικτυακά μέσα, η φήμη ότι η παρουσιάστρια είναι έγκυος.

Κατερίνα Καινούργιου: Στον αέρα της εκπομπής της και μετά από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, η παρουσιάστρια αποφάσισε να απαντήσει.

«Δεν είμαι έγκυος αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ».

«Δημοσιογράφοι πήραν τους γονείς μου στο σταθερό μας τηλέφωνο και τους ρωτούσαν αν είμαι έγκυος, άκομψο είναι όταν δημοσιογράφοι λένε πως έχει ανοίξει η λεκάνη μου και περιμένω κορίτσι, για να τελειώνει αυτή η ιστορία, μια γυναίκα που είναι 35 στα 36 , όταν μια γυναίκα έχει πρηστεί ή μπορεί να μην έχει νιώσει καλά, μπορεί να είναι ορμόνες, να κάνει μια θεραπεία ή να είναι κάτι άλλο πέρα από μια εγκυμοσύνη.

Δεν είμαι έγκυος απλά δεν μου αρέσει να απολογούμαι. Μπορεί κάποια στιγμή, κάποιο καιρό μετά, κάποτε να είμαι και να μην θέλω να παίζω με το είμαι ή δεν είμαι έγκυος. Είναι ένα λεπτό ζήτημα για μια γυναίκα, αν είμαι έγκυος μελλοντικά θα φανεί.

Παίρνουν όλοι τον Θέμη, τον Γρηγόρη, με ενόχλησε η συμπεριφορά κάποιων, κι αν έχω πρηστεί λίγο, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι, κι αν ποτέ κάνω παιδί με το καλό, θα το πω», τόνισε εμφανώς εκνευρισμένη η Κατερίνα.

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης ξεκίνησαν όταν στη διάρκεια της εκπομπής της ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία, αλλά και οι ατάκες της περί λιγούρων και βιταμινών που πρέπει να παίρνει.

Read more