Κατερίνα Καινούργιου έγκυος: Ζαλάδες και… βιταμίνες πυροδοτούν τις φήμες για εγκυμοσύνη [vid]
Όλα δείχνουν ότι είναι έγκυος
LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου έγκυος: Ζαλάδες και… βιταμίνες πυροδοτούν τις φήμες για εγκυμοσύνη [vid]

Κατερίνα Καινούργιου έγκυος: Η παρουσιάστρια στη διάρκεια της εκπομπή της ανέφερε κάποια πράγματα που έκαναν τις φήμες να οργιάσουν.

Κατερίνα Καινούργιου έγκυος: Αφορμή αποτέλεσε μια ξαφνική αδιαθεσία της όμορφης παρουσιάστριας στη διάρκεια της εκπομπής, εξαιτίας της οποίας αποχώρησε για λίγο από το στούντιο μέχρι να συνέλθει.

Αυτό ήταν αρκετό για να εξάψει την περιέργεια των τηλεθεατών στα social media, οι οποίοι άρχισαν να μιλούν για εγκυμοσύνη. Η ίδια βέβαια, η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε τροφή στα σχόλια αυτά μέσω των όσων η ίδια ανέφερε σε επόμενη εκπομπή, με ατάκες για λιγούρες, ζαλάδες και βιταμίνες.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια σχολίασε:

«Η πρασσόπιτα μου έχει φάει τη μύτη τόση ώρα. Ανυπομονώ να κάνω βουτιά πάνω της. Δεν έχω φάει ακόμη πρωινό και έχω τις ζαλάδες μου, πρέπει να παίρνω και τις βιταμίνες μου και τα λοιπά«, ενώ αμέσως ο Γρηγόρης Γκουντάρας έσπευσε να την…οριοθετήσει ευγενικά και χαμογελώντας, παροτρύνοντάς την: «Μη βιάζεσαι να πεις ακόμη για τις ζαλάδες. Είναι νωρίς».

Παράλληλα, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε και την τάση να συγκινείται εύκολα το τελευταίο διάστημα, με την ίδια να ισχυρίζεται στον αέρα της εκπομπής, και με αφορμή ένα μήνυμα που έλαβε από τον Νίκο Κοκλώνη:

“«Μου ήρθε ένα μήνυμα και με συγκίνησε, εγώ μάλλον είμαι πολύ ευσυγκίνητη τώρα. Μου είπε κάτι πολύ όμορφο τώρα, είμαι λίγο ευσυγκίνητη τώρα τελευταία», με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να αποκρίνεται αμέσως πως είναι φυσικό και πως συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες στην κατάστασή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου εδώ και περίπου δύο χρόνια, βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη και είναι πολύ ευτυχισμένη. Μάλιστα, έχει αναφερθεί και στο θέμα του γάμου, διαλέγοντας και νυφικό από τον σχεδιαστή μόδας, Βασίλη Ζούλια.

Read more