Κάρι Σίμοντς – Μπόρις Τζόνσον: Αναρρώνει από covid-19 και αγωνιά για το παιδί τoυς
Ανησυχία για την υγεία του συντρόφου της και του παιδιού της
LIFESTYLE

Κάρι Σίμοντς – Μπόρις Τζόνσον: Αναρρώνει από covid-19 και αγωνιά για το παιδί τoυς

Κάρι Σίμοντς - Μπόρις Τζόνσον: Η 32χρονη έγκυος μνηστή του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, έχει αγωνία για τον σύντροφό της που βρίσκεται στην εντατική. Η ίδια αναρρώνει από τον ιό.

Κάρι Σίμοντς – Μπόρις Τζόνσον: Η 32χρονη δήλωσε ότι πέρασε την περασμένη εβδομάδα στο κρεβάτι με συμπτώματα του νέου κορονοϊού, αλλά έπειτα από επτά ημέρες ανάπαυσης αισθάνεται πιο δυνατή και είναι σε φάση ανάρρωσης. «Δεν χρειάστηκε να κάνω το διαγνωστικό τεστ και έπειτα από επτά ημέρες ξεκούρασης, νιώθω πιο δυνατή και είμαι στην ανάρρωση», είπε η Σίμοντς.

«Το να είσαι έγκυος και να έχεις Covid-19 είναι σίγουρα ανησυχητικό. Απευθύνομαι στις άλλες εγκύους, παρακαλώ διαβάστε και ακολουθείστε τις πιο επικαιροποιημένες οδηγίες, τις οποίες εγώ βρήκα πολύ καθησυχαστικές», πρόσθεσε. Έχει όμως να αντιμετωπίσει και την αγωνία για τον σύντροφό της, ο οποίος από χθες βρίσκεται στην εντατική, και ελπίζει ότι σύντομα θα ξεπεράσουν αυτή την περιπέτεια.

Η Κάρι Σίμοντς είναι pr specialist, κόρη του συνιδρυτή της εφημερίδας «The Independent» και είναι με τον Μπόρις Τζόνσον το πρώτο ανύπαντρο ζευγάρι που περνάει μαζί την πόρτα του αριθμού 10 της Downing Street.

Τα βρετανικά tabloids έχουν βρει στο πρόσωπό της τη νέα τους αγαπημένη, η οποία είναι και senior advisor του φιλανθρωπικού και ερευνητικού οργανισμού, «Oceana». Το ζευγάρι ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο του παιδί πριν λίγους μήνες και ταυτόχρονα τον αρραβώνα τους, στρέφοντας ακόμα πιο πολύ τους προβολείς της δημοσιότητας πάνω στην κόρη του συνιδρυτή της εφημερίδας «Τhe Indipendent», Matthew Symonds και της δικηγόρου, Josephine Mcaffee. Η Symonds δεν είναι «πρωτάρα» στο παιχνίδι της δημοσιότητας, όχι όμως μόνο εξαιτίας των γονιδίων της, αλλά και του επαγγελματικού της background. Ως pr specialist εργάστηκε για το κόμμα των Συντηρητικών και εκεί γνώρισε για πρώτη φορά τον μετέπειτα αρραβωνιαστικό της.

Read more